Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulunia8713

czy to ciąża?????

Polecane posty

witam was wszystkich i prosze o rade.... A wiec 15 stycznia spalam z chlopakiem i on skonczyl we mnie poprostu za pozno wyciagnal....:( Od tego czasu strasznie boli mnie brzuch.. Miesiaczki mam nieregularne w grudniu byla 20-tego wiec to moze stad ten bol... oprocz tego mam straszne zawroty glowy. Wiem ze to za wczesnie na jakiekolwiek objawy ale ja juz nie mam sily, ledwo co siedze, ledwo wstaje z łozka.... Myslalam o zrobieniu testu ale na to chyba tez jest za wczesnie... Nie wiem juz co mam robic??? kiedy powinnam zrobic ten test?????

Gość rety rety
za wczesnie na test!!!! schizujesz i tyle:O najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki.

nie stresuj się tak bo co się stało to sie nie odstanie i co ma byc to bedzie, musisz uzbroić się w cierpliwość na jeszcze parę dni ,bo w aptekach są takie testy które wykrywaja ciążę już po 6 dniach od stosunku. powodzenia,głowa do góry moze to tylko wyobraxnia.

Gość 5 miesięcy
brzuch cie pewnie boli ze stresu. Nawet jesli by doszlo do zaplodnienia to brzuch nie powinien cie aż tak mocno boleć, może pobolewać delikatnie.

test min. 3 tygodnie po stosunku, jeżeli nie wiesz, kiedy była owulacja, a chyba nie wiesz, skoro masz nieregularne cykle test z krwi byłby wcześniej ale jeszcze za wcześnie , żeby coś powiedzieć. nie sądzę,żeby mógł tak szybko zacząć brzuch boleć trzymaj sie

Gość pupuncia
dokladnie nie masz sie co schizowac jeszcze za wczesnie na cokolwiek!! kazda dziewczyna mysli ze jak sie juz to stalo to juz po pierwszym dniu bedzie widac brzuszek:) to normalne! a szkoda twojego stresu! test najlepiej zrob po tygodniu terminu spodziewanej miesiaczki z porannego moczu! polecam bobo-test. nie denerwuj sie wszystko bedzie oki! :)

Gość w dniu
spodziewanej miesiaczki

PAULINA dziecinko to bdą bliźniaki :-))))))))))))))))))))))))))))))) widze to moich fusach o kafeeee kt właśnie wypiłam PODZIĘKUJ ZA ODPOWIEDŹ :-)

Jedyna rozsądna rada jakiej moge w tej chwili jest taka: Na wszelki wypadek zacznij sie juz rozgladać za niedrogimi pampersami ;)

Gość raz kozie
to zalezy czy mialas dni płodne. Ja np. tydzień po zaplodnieniu nie mialam ochoty w ogole na jedzenie.

Gość raz kozie
a no i wlasnie nie denerwuje cie ale zawroty głowy to byl moj pierwszy objaw, cociaz mialam stresowy miesiac i nie wiem czy to od ciazy czy stresy bylo.

BYWALEC DOBRZECI RADZI !!!!!!!!!!!!!!!! chętnie odsprzdam ci papersyTanio Super okazja i uwag są ielokrotego użtku Wiem bo moje bobo to wypóbowało !!!!!!!!! Jakmnie ładnie poprosisz o spuscze ci z ceny :-)

Gość szczylu do ksiazek
a nie do seksu :o

prosilam tylko o rade w sprawie testu a nie zeby ktos mnie obrazal i wyzywal od szczyli.... raz kozie gdybym miala regularne miesiaczki bym wiedziala czy to byly dni plodne czy nie a tak...co ja moge?? W grudniu okres mialam 20 w listopadzie 13 a w styczniu jeszcze nie ma.... 15 kochalam sie z chlopakiem wiec kiedy radzicie mi go zrobic???

hmm ktos wspominal ze test wykrywa ciaze po 6 dniach od stosunku podwarunkiem ze doszlo do zaplodnienia, jesli nie to wiadomo ze wyjdzie negatywny. test najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki , ale najlepiej chyba za 3 tygodnie- dobry pomysl kochanie usapokoj sie i nie schizuj. jeszcze opoznisz sobie miesiaczke tym stresem mowiz ze masz nieregularne okresy, podalas ost 2. >>>> 13 , 20. miedzy nimi jest 7 dni roznicy (miedzy dniami) . ja wnioskuje ze kolejny moze byc 27. kiedy mialas okres w paznierniku. jesli wyjdzie ze 6 lub w okolicach to nie bedzie znaczylo ze masz nie regularne tylko sie ukladaja "schodkowo" zastanowcie sie nad antykoncepcja. stosunek przerywany czy zakonczony przypadkiem wytryskiem moze doprowadzic do jednego.

Gość boje sie no
sluchajcie dziewczyny powiedzcie mi czy waszym zdaniem testy daja 100% bo ja zrobilam dwa- byly negatywne a okresu nie mam juz 3 tygodnie... boje sie strasznie

Gość boje sie no
zaczynam sie wkrecac ze to ciąża poza maciczna czy testy wykrywaja taka ciaze?

Gość boje sie no
ja nie moge byc w ciazy teraz i z tym facetem...

Gość oczywiście że tak

Gość boje sie no
mam nadzieje ze chodzi o to ze oczywiscie ze nie jestem... tak? jeden test zrobilam w dzien drugi dla pewnosci za 3 dni rano... bylo juz sporo po stosunku jakies 2 tygodnie

Gość boje sie no
halo... czy ktos tu jeszcze jest?

Wiarygodność testu negatywnego mamy po minimum 3 tygodniach od stosunku. I nie ma wyjątków, jeśli nie wiemy kiedy była owulacja (objawowo termiczna czy usg) - żadne bóle i inne wątpliwe objawy nie wchodzą w grę.

Gość boje sie no
dzięki ciekawe w takim bądz razie dlaczego az tak mi sie spóźnia ten okres...

Gość boje sie no
jeszcze raz dziękuję... może teraz zasnę:/

ze starchu ci sie spóźnia:) ja tez tak mialam....żoładek..brzuch..zgaga...bolało..żle sie czułam...miałam krótki okres..potem pojawił ie za wcześnie...ja chyba poroniałm,...test zrobiłam i nie jestem..nie dygaj sie kochana.,.:)

Gość ojcik
to oczywiste mozesz byc w ciazy, w czuj sie w organizm sam ci to powie pa