Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze sie wygadac

chce i nie chce

Polecane posty

Gość musze sie wygadac

on milczy ja sie nie odezwe z 1 strony chce zapomniec i moze byloby lepeij jakby sie nie odzywal, bo mi kolezenstwo nie wystarcza a z 2 strony tak mi czegos brakuje i mi smutno

Gość mojtezmilczy
moj tez milczy ale ja sie nei przemuje !! :)

Gość a ja milczę
bo mam ją w dupie😘

Gość mojtezmilczy
a moj chyba chce zwiazek a ja jak na razie tylko koleznestwo....wiec nie wiem czemu milczy :P

Gość musze sie wygadac
nic a nic? a mi troche przykro bo wczesniej zabiegal , potem przystopowal wlasnie wtedy gdy mi zaczelo zalezec i gdy wiem, z ejuz nie ma nadziei to chyba chcialabym zapomniec

Gość hopin
Agnieszka Holland powiedziała kiedyś, że najgorsze co kobieta może zrobić samej sobie to być z kimś tylko po to by nie być sama. Zastanów się czy on jest Ciebie wart, czy będąc z nim nie odbierasz sobie szansy na znalezienie tego jedynego, który może kiedyś przejść koło Ciebie, a ty go nawet nie zauważysz będać uwikłana w związek z osobą, której nawet do końca nie akceptujesz, tym samym obniżając poczucie własnej wartości.

Gość kraj23
o co tu chodzi

Gość musze sie wygadac
to do mnie? wlasnie nie jestem osoba, ktora chce byc z kims za wszelka cene? a on to jedyna osoba, przy ktorej czulam trzesienie ziemi jak mnie trzymal za reke itd Moze kiedys zapomne na razie nie widze innych facetow . ufff chyba jednak chce zapomniec ale to nie jest latwe

Gość a ja milczę
a było czuć ,że zaczeło Ci zależeć?? to do autorki bo wiesz, chyba żaden facet nie dostał by medalu za domyślność:P czekacie, czekacie i się zastanawiacie a jak coś przechodzi obok nosa to sobie tłumaczycie ,że to pewnie nie ten:D albo ,że mu nie zależało....bo nie poczekał jeszcze pół roku az wam coś w głowie zaświata:D sorry ale życie jest krótkie:classic_cool:

Gość musze sie wygadac
własnie sie nad tym zastanawiam, ale ja boje sie tak 1 pokazac ze bbb mi zalezy _nie wiem czy teraz nie jest za pozno tym bardziej ze... milczy wiec go nie interesuje co u mnie

Gość mojtezmilczy
musze sie wygadac - a mowilas mu ze cie bardzo zalezy - ze chcialbys cos wiecej niz przyjazn?

Gość musze sie wygadac
ja sie boje pokazac bo...... Może jest to obawa bycia wzgardzonym, odrzuconym, obawa, że pryśnie czar? Może wydaje się to śmieszne.. ale tego sie boje moze to ta lekcja ktorej nie potrafie sie nauczyc

Gość musze sie wygadac
nie nigdy tego nie powiedzialam

kobiety już takie są... chcą, żeby za nimi latać i wtedy olewają, a jak się przestanie to im czegoś brakuje.... ja już też czasami myślę, że wolałabym zapomnieć, a potem on się odzywa i znów jest tylko ON...

Gość a ja milczę
ale co to znaczy pokazać ,że zalezy?? przynajmniej w Twoim mniemaniu, bo brzmi to tak jakbyś miała się ofiarowac na ołtarzu a raczej nie o to chodzi:P wiesz ja miałem etap zalezy mi, zalezy mi.....coś mi zaczeło przeszkadzać...a może własnie taka stagnacja ,że komuś wchodze głębiej niż potrzeba....no i kłótnia....zdjąłem koronę z głowy, przeprosiłem ale sytuacja się powtórzyła , choć nie doprowadziła do jakiejś kłótni ale dosłownie z sekundy na sekundę przeskoczyło coś w głowie....i pojawiało się myślenie jak w moim 1 poście na tym topicu:P a teraz jest ktoś kto odwzajemnia, o kogo warto się starać i nie ma gierek jak długo przytrzymam go na smyczy:P

Gość mojtezmilczy
musze sie wygadac - dlugo sie znacie ? byl seks?

Gość musze sie wygadac
niecale 8 miesiecy , zero seksu nawet pocalunku nie bylo 3 spotkania, przetanczone pol nocy i wiele rozmow na gg i nie jest to znajomosc z netu chyba to jest kara, bo kiedys to 2-3 kolgow chcialo ode mnie cos wiecej niz przyjazn a ja nie wiem juz jak sie czuli bo ja sie czuje jak klown

Gość mojtezmilczy
8 miesiecy i 3 spotkania??? ile wy macie lat?

Gość hopin
myślałem, że ten temat założył ktoś poważniejszy 3 spotkania w 8 miesięcy i czego Ty oczekujesz wyznania miłość DOJRZEJ

Gość monyka1
i co na nia tak napadliscie czasem jest tak ze nie da sie wiecej bo zawsze cos wypada a ona ma prawo zeby facet po 8 miesiacach zadeklarowal cos nie sadzicie?

Gość monyka1
musze sie wygadac--> a wlasciwie dlaczego tylko 3 razy sie spotkaliscie? napisz

Gość mojtezmilczy
"ma prawo zeby facet po 8 miesiacach zadeklarowal cos nie sadzicie?" przeciesz oni nawet sie nie calowali! wiec facet nic nie musi,dla mnie to wyglada jak zwykle kolezenstwo i nic wiecej!!!

Gość monyka1
a skad ty wiesz jakie mieli relacje to ze sie nie calowali nic nie znaczy ale moze dawal jej do zroumienia przez te 8 miersiecy ze jest kims wiecej dla niego , moze prawil jej komplementy, moze misiaczkowal i wkrecila sie dziewczyna

Gość mojtezmilczy
"a skad ty wiesz jakie mieli relacje to ze sie nie calowali nic nie znaczy ale moze dawal jej do zroumienia przez te 8 miersiecy ze jest kims wiecej dla niego , moze prawil jej komplementy, moze misiaczkowal i wkrecila sie dziewczyna" mogla sie nie wkrecac! kobiety sa glupie i naiwne ...ja bym juz po miesiacu czy dwoch spytala sie czy cos z tego bedzie czy tylko przyjazn - a nie ciagnela ta znajmosc i sie jeszcze bardziej angazowala kobiety na to pozwalaja a faceci to wykorzystuja u mnie by to nie przeszlo - nie dam soba manipulowac

Gość musze sie wygadac
a wy potraficie czytac ze zrozumieniem?!!! zamiast naskakiwac przeczytajcie uwaznie, czy mowilam cos o wyznaniach milosci????? napisałam, ze to kolega!!!!!!!! do którego cos poczułam i ze mi kolezenstwo nie wystarcza i chcialabym cos wiecej!~

Gość gość
Nie radze sobie juz ze sobą..zawsze starałam sobie dawać rade a od tej pory kiedy nie jestem z chłopakiem na którym mi zależały i juz ma inna sie rozsypałam do tego śmierć byłego i odsunięcie sie wszystkich znajomych ode mnie.. Chce mi sie płakać i przychodzą mi głupie myśl.. Juz nwm co mam robic ze sobą do tego ma problemy zdrowotne i juz wgl szkoda gadać. Mam w tym roku same zaliczenia i ostatni rok nauki a ja nawet nwm jak sobie poradzę . Wszystko mi sie wali :/

Gość gość
Widzę, że w tym nowym roku odgrzebuje się naprawdę stare tematy..:) Nie moja to sprawa w sumie. Ale życzę Tobie, żebyś dała radę. I dasz!! Jetem pewien!! Głowa w górę, pierś do przodu, plecy proste i defiladowy krok!! Nie ma przeszkód, dla żołnierza!!:D:D:D Ja też muszę sobie poradzić z kilkoma tematami niefajnymi,wiec wiem o czym mówię.. Powodzenia!!