Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gongina

kompiel a plemnikki

Polecane posty

Gość po żadnych kiedy
tak z tamponem i prezerwatywom możecie baraszkowac

Gość w życiu nie słyszalam
o bardziej romantycznej kąpieli :D Prezerwatywa powinna być różowa, a w sznurek od tamponu można wpleść kwiaty. jeszcze świece, adekwatna muzyczka i pełnia księżyca...

Gość gongina weź ty se strzel w łeb
co za durne pytania zadajesz

Gość dziecko ile ty masz lat
takie błędy robisz

Gość co za jazda
gongina pefnie rze morzesz zajźdź w cionrze jak ci tfuj menszczysna tryśnie blizko pohwy to niewiadomo co siem morze stadź

Gość dziecko ile ty masz lat
idź już spać pora na Ciebie

Gość gongina
eh...klucic sie tu nie mam zamiaru polskich znakow jak nie uzywalam tak uzywac nie bede tym ktorzy choc troche powaznie potraktowali ten temat DZIEKUJE a reszcie.....niech zyja zludzeniami ze sa najmadrzejsi. grunt to szczescie w zycu [ a ich widac to uszczesliwia ] peace

Ja z gory przepraszam za swoja wypowidz ale jako pedagoga zaczynaja mnie na powaznie martwic takie pytania -czy mozliwe jest przedostanie sie plemnikow do pochwy [ ew. ciaza ] podczas kompieli z meszczyzna w wannie? Nie wiem ile autorka ma lat ale widac ze jest niedojrzala bardzo mloda osoba ale jak sie krzyczy ze w szkolach obowiazkowo powinny byc wprowadzone lekcje wychowania seksualnego to NIE bo pieniedzy nie ma.Nie ma pieniedzy na uswiadamianie mlodziezy ale maja sie znalezc pieniadze na utrzymanie domow dziecka i rodzin zastepczych.To chore i smutne:(Autorko wejdz na internet poczytaj lektury porozmawiaj z lekarzem a potem mysl o sexie.

Ps.Przeczytalam wasze wypowiedzi na zadane pytanie.Wiem ze w swoim fachu powinnam byc wyrozumiala i powazna ale co tam...BAUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHA HEHEHEHE HIHIHIHI.....;););)