Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiration3

Hotel Baron-nadarzyn

Polecane posty

Gość Ania i Rafał 2012
9.06.2012 To najpiękniejszy dzień w naszym życiu Ślub a po nim Wesele w PAŁACU BARON!!! Nadarzyn. Wspaniała obsługa oraz przepyszna kuchnia. A to wszystko dzięki całej załodze Pałacu Baron:) W szczególności dziękujemy panu Leszkowi i panu Karolowi zostało przygotowane wszystko na 6!!! lepiej być już nie mogło.Jeszcze raz dziękujemy bardzo serdecznie MŁODA PARA ANIA I RAFAŁ:)

Gość GOŚĆ WESELNY ANI I RAFAŁA
Wesele bardzo udane pod każdym względem.Kuchnia oraz obsługa super.Dania gorące bardzo smaczne.Sala również bardzo fajna.Każdemu życzyłabym tak udanego WESELA.Pozdrawiam całą obsługę.

Gość MEFIU33
WITAM , MIAŁEM NIEDAWNO KOMUNIĘ W HOTELU BARON DUŻE PROBLEMY Z BYŁĄ MENAGERKĄ P. BARBARĄ ZNIKNĘŁA Z DUŻA ZALICZKĄ, PO ZA-TYM BARDZO SUPER NOWY MENAGER P. KAROL IMPREZĘ ZORGANIZOWAŁ BARDZO OK JEDZENIE OK SUPER KUCHARZ .

Gość KlaudiaKla
Byłam tam na weselu jako gość. Podobało mi się. Ładny zielony teren, fajne patio, duży parking. Łazienki wymagają małego odświeżenia, ale nie jest źle. Pyszny rosół. Flaki podobno też rewelacja (ja nie jadam, ale mój mąż jest fanem). De volaie godne polecenia. Pyszna sałatka krabowa, świeże owoce na stołach. Schab jak dla mnie był trochę zbyt suchy. Dobre ciasta. Przemili kelnerzy bardzo pilnowali, żeby niczego nie brakowało. Polecam

Gość poszkodowana
Pan Karol i pan Leszek to bardzo pracowici ludzie. Całymi nocami piszą posty na forach internetowych o hotelu, w którym pracują, a tymczasem od oszustwa z menadżerką podobno tylko jedna z poszkodowanych par zdecydowała się na organizację tam swojego wesela - pewnie biedaki nie mieli już czasu na znalezienie innej sali. Gratuluje wielkiego zaangażowania pracowników... w fora internetowe. Nie polecam.

Gość Gabinek
Ja i mój narzeczony byliśmy w podobnej sytuacji, ale że mamy głowę na karku, to okazało się, że raczej wszystko będzie dobrze. Umowę co prawda podpisywaliśmy z P.Barbarą, ale kierując się rozsądkiem i doświadczeniem w kwestii organizowania imprez poprosiłam mailowo o wcześniejsze przesłanie umowy. Po aferze pojechałam do hotelu raz jeszcze, aby omówić szczegóły z P. Karolem i zadać mu mnóstwo nawet bardzo dziwnych pytań. Ze wszystkiego wybrnął, a niedomówień praktycznie nie było. Sporo także wyszło na plus. O Baronie wcześniej słyszałam same dobre opinie, miał tam ślub mój kolega i był mega zadowolony, na Sylwestra bawili się tam moi wujkowie i mówili, że genialna obsługa i jedzenie. Jeżeli ktoś nie umie egzekwować umów i ich zawierać, to niech jeździ z prawnikiem, albo prosi o organizację ludzi, którzy się na tym znają...

Gość poszukiwacze
Witam, poszukuje innych osób oszukanych przez hotel baron do wspólnego pozwu. Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt pod adresem antybaron@gmail.com Nie polecam tego miejsca. Jeżeli nie chcecie mieć dodatkowego stresu i stracić pieniędzy to nie róbcie tam wesela.

Gość gość weselny
Miałem okazję bawić się 11.08.2012 na weselu w Baronie i z czystym sumieniem ODRADZAM! Co roku bywam średnio na 4-5 weselach i wiem co można określić mianem WESELA, a nie stołówki pracowniczej za czasów komuny - choć pewnie wtedy było o wiele lepiej. Kelnerów niewiele - udało mi się naliczyć 3 na około 120 gości, długie oczekiwanie na gorące posiłki, niektórzy musieli się upominać bo kelnerzy wcale nie donieśli. Jak jedni skończyli jeść, inni jeszcze czekali. Poza tym zimna płyta fatalna - jeśli krakersy z serem pleśniowym to jedno z potraw na zimno na stole weselnym, to już naprawdę żenada... bardzo mało atrakcyjne zimne przekąski. W dodatku kelnerzy często zmieniali talerzyki, po zebraniu trzeba było czekać minimum 30 minut na czyste. W tym czasie nikt nie mógł jeść, no chyba, że palcami. To taki trick, żeby ludzie za szybko nie ogołocili zimnych przekąsek, które nie są dokładane w trakcie wesela. Jeszcze raz odradzam i przestrzegam przyszłych małżonków, którzy chcą w PAŁACU BARON wyprawić wesele. Oszczędźcie proszę sobie wstydu, a gościom zmarnowanej nocy. Tyle w tym temacie.

Gość do goscia weselnego
Gosciu weselny ten tekst to tekst konkurencji. Jeśli chcesz komuś ze swojej branży obrobić tyłek to przynajmniej myśl co piszesz. W okolicy jest stosunkowo sporo sal weselnych i sale stoją puste. Będzie jeszcze gorzej bo ślubów w szybkim tempie ubywa.

Gość 721123
Wszystkich Państwa krytykujących Hotel Baron posługując się moim nazwiskiem zapraszam do osobistego kontaktu na e-mail: barbarakostecka@cyberia.pl w celu udokumentowania że pomówienia i oszczerstwa których dopuszcza się właściciel Villa Holiday Park wraz ze swoimi pracownikami w stosunku do mojej osoby , nie mają żadnego odzwierciedlenia w zaistniałych faktach. Z poważaniem Barbara Kostecka