Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikita82

Co to znaczy medium of instruction??

Polecane posty

Gość Monikita82

Gość medium of instruction
to język używany w nauczaniu w szkole

Gość googlaj dziewko wszeteczna
jest to język w jakim prowadzi się lekcje w danym państwie. Niekoniecznie musi być to język używany na danym terytorium. Np na białorusi w szkołach jest to rosyjski http://en.wikipedia.org/wiki/Medium_of_instruction

Gość Monikita82
Już googlowałam :) Dzięki za odpowiedzi ale chodzi mi bardziej jak to streścić w 2 słowach z angielskiego. Całe zdanie brzmi: "Jest to test dla ludzi, którzy chcą studiować na uniwersytecie gdzie angielski jest medium of instruction"

Gość Monikita82
"The test is for people who want to study at a university where English is the medium of instruction" Ty deska ze swoim francuskim jesteś też żałosny. Ja już jestem na tej uczelni, właśnie tłumaczę jakieś bzdetne ulotki a nie to co Ty- zbijanie bąków w sobotni-niedzielny wieczór przed monitorem na kafeterii. Co topik to Twój nick. Jeśli mógłbyś przetłumaczyć mi to zdanie żeby jakoś sensownie zabrzmiało to będę Tobie ogromnie wdzięczna.

Gość lubię wszetecznice
"Jest to test dla ludzi, którzy chcą studiować na uniwersytecie gdzie językiem nauczania jest angielski " nie wiem, może tak

Gość lubię wszetecznice
Jest to test dla ludzi, którzy chcą studiować na uniwersytecie, w którym językiem nauczania jest angielski "

Gość Monikita82
Super, dzięki za pomoc i życzę dobrej nocki. Ty tam pod czarnym jest żałosnym przykładem robienia szumu wokół własnej osoby bez dawania konkrentych odpowiedzi. Mimo to życze powodzenia i jak najwięcej tematów na kafeteri na które koniecznie ale to koniecznie musisz odpisać. Miłych snów (o ile w ogóle odrywasz się od kafeteri)

tak orange, masz rację..... zwłaszcza, że deska, to na bank facet jest :P i tak serio- co Ty robisz na tej uczelni...?