Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktoś odpowie

Dlaczego jedni ludzie są piękni a inni brzydcy ?

Polecane posty

Gość niech ktoś odpowie

Dlaczego jedni są pewni siebie i przebojowi, a inni nieśmiali i zalęknieni ? Dlaczego jedni są utalentowani a inni przeciętni ? Dlaczego jedni mają szczęście w miłości a inni są samotni ? Dlaczego jedni mają superprace za duże pieniądze a innych długo nikt nie chce zatrudnić nawet za marne grosze ? Dlaczego jedni są zdrowi a inni chorzy ? Dlaczego jedni są bogaci a drudzy biedni ? Dlaczego jedni są uwielbiani i rozchwytywani, a inni ignorowani i zapomniani ?

Gość niech ktoś odpowie
Żeby było ciekawie ? Ktoś ma cierpieć żeby było ciekawie. Zabawne :/

O masz............ Nie mogą być wszyscy bogaci. A jakby każdy wyglądał tak samo, to nikt by nie był piękny:O Nic nie jest takie samo. Po prostu. To nie jest zabawne, sama jestem głupia, brzydka, psychiczna, mam beznadziejny stan zdrowia, ale uważam, że to nic dziwnego. Tak jest i tyle. Widzisz kogoś, kto sie cieszy, to pomyśl, z ei tak można. Że jest coś więcej w życiu niż beznadzieja:)

zawsze można sobie jeszcz spróbować wmówić, że my nie potrzebujemy tych wymienionych pozytywów skoro jesteśmy tymi wszystkimi negatywami... albo zamknąć się i obrazić na życie :O co uporczywie praktykuję :O

a ja wygrałem życie --> moja Mama mówiła, że to udowodnione, że im ktoś ma wyższą inteligencję, tym ma trudniej w życiu. Może to się odnosi także do Ciebie? :D

to mam wysoki jakiś jeszcze nie odkryty obszar inteligencji :D klasycznych IQ mało, inteligencji emocjonalnej :D jeszcze mniej, i inne takie też leżą to powiedzenie pewnie się sprawdza u geniuszy z IQ 200+ a ja skromny żuczek jestem 🖐️

A ja wam powiem tak : Czasem jestem pewna siebie - kiedy wiem ze mam racje i jestem pewna ze uda mi sie cos zrobic. Czasem jestem przebojowa bo lubie gdzies wyjsc z przyjaciolmi i potanczyc :) Czasem jestem nie smiala..kiedy cos mnie oniesmieli lub jestem czegos nie pewna.Czasem jestem zalekniona kiedy snia mi sie koszamary.. Jestem utalentowana w niektorych rzeczach takich jak Tennis ziemny a w niektorych przecietna takich jak malowanie. Mialam wiele milosci. Szczesliwch milosci ale bylam tez samotna. Dlaczego jedni mają superprace za duże pieniądze a innych długo nikt nie chce zatrudnić nawet za marne grosze ? Bo nie ktorzy sobie na to zasluzyli lub maja bogatych tatusiow lub poprostu sobie na to zapracowali nauka i wysilkiem. Dlaczego jedni są zdrowi a inni chorzy ? To zalezy o jakie choroby ci chodzi. Zwykle przeziebienie miewa kazdy wiec nawet jak ty jestes teraz chora a ktos inny zdrowy nie przejmuj sie. Nie dlugo bedzie na odwrot:) Bo urodzili sie w takich rodzinach? Bo stracili caly swoj zyciowy dobytek. Dlaczego jedni są uwielbiani i rozchwytywani, a inni ignorowani i zapomniani ?Bo nie maja daru towarzyskiego i zamiast siedziec w domu powinni o sobie przypominac zlalesc przyjaciol. A tak szczerze to uwazam ze to ostatnie pytanie jest glupie bo to zalezy od charakteru czlowieka i od niego. Bo jesli tak bardzo by chcial to znalzl by sobie przyaciol rodzine itp i niebylby ignorowany. Dla chacego nic trudnego:)

xmeliskax -- ale my właźnie chcemy wiedzieć DLACZEGO mają bogatych tatusiów? DLACZEGO stracili cały swój dobytek> DLACZEGO nie mają daru towarzyskiego? DLACZEGO DLACZEGO? :D a ja wygrałem życie --> pewnie masz jakąś psychologiczną, tak na moje oko :) Mój tata mówi, że moja inteligencja emocjonalna jest zerowa :P Ale ja się nie przejmuję, bo jego jest jeszcze mniejsza :P

dlaczego maja bogatych tatusiow to nie wiem. Dlaczego stracili swoj caly dobytek? bo albo byli glupi i dali sie oszukac albo im domy podpalili a tam mieli wszystko ... Dar towarzyski zalezy od osoby bo w zasadzie mozna sie zmienic wiec to nie jest na cale zycie...

Gość Miss Estee Lauder
Bo taki jest swiat. Jest Dzien i noc, Jest slonce i ksiezyc, jest bialy i czarny.... Choc od nas samych to zalezy w wiekszosci jak bedziemy postrzegani przez otoczenie. Ja jestem zadowolona z siebie osoba, choc na pytanie: 'Dlaczego jedni mają szczęście w miłości a inni są samotni ?' Odpowiedzialabym: Mam wielkie powodzenie jednak szczescia w milosci to nie mam' Wiem, ze w to szczescie trzeba dawac duzy wklad i pielegnowac, a ja pewnie to zaniedbuje. Wiem, ze po duzej czesci to ja jestem winna jak wiekszosc ludzi. Wiec nie narzekam. ;)

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak niesprawiedliwe życie. Wystarczy chcieć, tylko wiekszosc ma po prostu wyj****e i mysli ze dostanie cos za darmo.Sa to ludzie rozmemlani, introwertycy.

Gość gość
Pojęcia nie mam.