Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freefalll

Jak powiedziec facetowi ze ma nieswiezy oddech i troche zołte zęby..........????

Polecane posty

Gość Freefalll

Moj chlopak ma lade choc zolte zeby i czasem niesiwzy oddech... Dlatego czasem unikam pocałunku, nie wiem jak mu delikatnie o tym powiedziec, zeby lepiej zbal o zeby... :o

Gość mysle ze Twoja mama
ja tez mam zolte zeby... ;) Ale czyste sa i nie wala :P Kolor nie wszyscy maja sniesnobialy ;)

Gość Freefalll
rozumiem ze kolor ale czasem oddech blee :o

Gość czarnadama
kup mu mentosa :P

Gość Nieświeży oddech
... niekoniecznie musi być spowodowany złym stanem zębów. przyczyna może być głębsza, chociażby chory żołądek.

Gość Freefalll
to nie jest topik o obronie faceta z nieswiezym oddechem i prawdopodobnymi przyczynami tego, tylko jak mu delikatnie o tym powiedziec.........

Gość podszyfacz z licencją oo7
*............_. ,-'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,'___. . . . . . . . . . . . /'`-.l. . . `'-..'........ . .Jeżeli jest ci smutno . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... i jesteś samotna . . .l. . . . .' ---........-'. . . ,' miś już na Ciebie czeka . . .',. . ,....... . . . . . . . . ., . . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,' . . . . .. . . . . .. . . .,.- ' _______, . . . . . ',. . . . . ',-~'`. ;00______,# . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) ^^

Gość szkolniak
hehe kup mu cukierka :D przed pocałunkiem daj mu go do buzi... a potem podczas całowania wymiecie sie nim hehe

Gość kto pyta nie błądziiii
Zapytaj jakiej pasty uzywa :D Może się domysli...? Poprawiłaś mi nastrój :D

Gość Apostoł Nienawiśći
Wprost?

Gość jakakaaaf
nieświerzy oddech nie musi byc zwiazany z zebami, ja mysje kilka razy dziennie, jednak mam nieswierzy oddech- mam refluks. Może twoj facet tez to ma. Albo po prostu niestrawnosc.