Sky full of stars 46 Napisano 6 godzin temu Nie chce juz z nikim mieszkac albo byc na czyjejs lasce, dla mnie to nic nadzwyczajnego,.wole.sobie na swiezym powietrzu spedzac czas, nawet jak pada to przynajmniej czuje ze oddycham, a nie w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 229 Napisano 6 godzin temu O qrde rzeczywiście, w końcu będzie padać a póki co nie masz namiotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu No nie wiem co bedzie jak bedzie padac, ale.kupilem sobie dzisiaj proszek przeftreningowke 300mg kofeiny jedna dawka i witamina C, a mam 45 dawek, wiec to na ciezkie noce, gdybym spac nie mogl bo pogoda Xd Ale w ciagu dnia mam karnet do tej kliniki z basenem, silownia i sauny wiec tam moge w ciagu dnia byc, a w nocy nie wiem, to sie okaze, byleby nie zmoknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 229 Napisano 5 godzin temu Byłoby dobrze obok jakiegoś mostu być w razie deszczu. Dobrze że masz gdzie się wykąpać w ciepłej wodzie, poćwiczyć, zjeść i naładować elektronikę. Pokaż raz fotki jak ćwiczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu Niedaleko plywalni sa laweczki z zadaszeniem wiec tam moge sie schowac jak cos, a ja juz 3 tygodnie codziennie ulewy zima przezylem i lazenie po blocie, masakra jakas, to byl hardcore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Wazne zebym wygladal wyjsciowo i dbal o siebie, wyglad, zdrowie i higiene to bedzie ok To nie koniec swiata bo rownie dobrze moglbym byc podroznikiem, ktory na piechote zwiedza swiat i co, tak tez mozna zyc przeciez Edytowano 5 godzin temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu No tam w kawiarni moge tex siedziec.i ladowac powerbanka itp i fajna laseczke poznac, ktora moze mnje polubi i zaprosi do siebje Xd W moich snach, ale w.domu siedzac dziewczyny fajnej angielki nie poznam, a tam tak, bo codziennie przychodza albo w recepcji sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 5 godzin temu No fotki silowni moge wrzucic, tam w tygodniu od 6:30 rano czynne do 22 wiec tragedii nie ma, a moge byc caly dzien xD codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach