Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbsaamakj

Ile kosztuje wizyta u weterynarza

Polecane posty

Gość bbbsaamakj

mam malego kota-ile zaplace w srednim miescie za wizyte?

Gość bbbsaamakj
prosze o odpowiedz

Gość zależy
czy ta wizyta wiąże się z jakimś zabiegiem.. lekami... Ostatnio byłam u weterynarza z psem (biegunka) - dostałam poradę i leki. Za wszystko zapłaciłam 20 zł.

to zalezy z czym idziesz.jezeli jest chory to cena zalezy od przeprowadzanych badan i podawanych lekow.jesli natomiast chodzi o wizyte profilaktyczna w tym szczepienia to ok 20 zl

Ja za samą wizytę nie płace nic, płace tylko za szczepionki, leki oraz karmę. Nie wiem jak inny płacą, bo ja miesięcznie zostawiam u weta około 200zł :O to już za wizyty nie każe mi płacić. Mieszkam w dużym mieście.

Ja płace 40 zł za dużego psa, więc szczepienia dla małego kota powinno być chyba tańsze:D

Gość bbbsaamakj
NO WLASNIE NIE WIEM CO KOTU DOLEGA-MAM GO TYDZIEN-JE NORMALNIE ALE JAKIS SMUTNY-NIE BAWI SIE NAJCZESCIEJ SPI

Gość mysle ze Twoja mama
To zalezy gdzie... Jak pojdziesz do jakiegos utytulowanego docenta itp to za sama wizyte zaplacisz sporo :D Ja za wizyte nie place nic ;) Place za usluge (chociaz nawet za wyciagniecie kleszcza nic nie bierze ;) ) za leki...

Gość jak ma apetyt
to raczej nie jest chory. Może być osowiały bo jest przestaraszony, jeszcze sie nie przyzwyczaił do nowego domu, ludzi itd. Nie baw sie z nim na siłę - jeżeli chce spac, niech śpi, nie przeszkadzaj mu, wszystko w swoim czasie.

Dziwi mnie to,że u Was szczepienie takie tanie,bo u mnie(duże miasto) płacę 60 zł za szczepienie kota.W innych gabinetach ceny takie same. :O

Gość nateee
Cześć niedawno wzięłam kota do domu dostał krople na pchły. PO jakimś czasie zauważyłam dziwnie strupy. Wybieram się do weterynarza wiecie ile za to zapłacę? pozdrawiam