Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płyta indukcyjna

WAŻNE-Do osób posiadająsych płytę indukcyją!!!

Polecane posty

Gość płyta indukcyjna

Kupiłam ceramiczną płytę indukcyjną,która ma pola grzejne o średnicy 15cm,18cm i 21cm.Jeszcze jej nie podłączyłam bo nie wiem czy nie popełniłam błędu,kupując właśnie taka i w razie czego ją zwróce.Chodzi mi o to czy np na polu o srednicy 21cm moge postawić garnek o większej średnicy (np 24cm) lub mniejszej (np 20cm)? W instrukcji nie jest o tym dokładnie napisane-jest tylko info że płyta wyłączy się automatycznie gdy na polu grzejnym zostanie postawione naczynie o niewłaściwej wielkości.Czy to znaczy ze na polu 21cm moge postawić tylko garnek o srednicy 21cm? Byłoby to trochę dziwne i bardzo ograniczone jeśli chodzi o funkcjonalność tej płyty którą kupiłam.Proszę o pomoc osoby ktore używają płyty indukcyjnej.Dziękuję.

Gość płyta indukcyjna
pomóżcie

Gość zainteresowana 1
własnie podtrzymuję ,ponieważ urządzam mieszkanie i także chcę zmienić ceramiczną płytę na indukcyjną... i tu problem bo nikt ze znajomych jej nie ma ,a faktycznie w opisie jest,że garnek nie może wystawać poza pole grzewcze ???? proszę o opinię osoby mające takie ustrojstwo:)) dzieki:)