Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarka

SIEDZE I MYSLE O TYM WSZYSTKIM CIEZKO MI wejdzcie

Polecane posty

Gość rozczarka

zerwalam pare dni temu z chlopakiem ktorego kocham zerwalam z nim bo ciagle ma dlugi,daje rodzicom na alkohol jego rodzice sa przez to tez zadluzeni,i on tylko pracuje na rodzicow ktorzy sa zdrowi a siedza w domu i tylko chlaja a maja strasznie duzo dlugow,... on nic sobie nie kupi z ciuchow,nie pomysli o sobie, jemu to nie przeszkadza. a ja sie boje z nim byc bo kiedys jak jego rodzice umra to dlugi przejda na niego i na zone z ktora bedzie on nie mysli o przyszlosci. to wszystko jest bardzo ciezkie bo kocham go bardzo

Gość rozczarka
juz chyba wiem. kocham nie jego tylko bym kochała jego pieniadze gdyby je na mnie wwydawal.

Gość rozczarka
ale podszyw nie udany.

Gość ty się nie dziw dziewczyno
że on pomaga rodzicom,nawet jeśli to są nieodpowiedzalni ludzie kiedyś to oni jego wychowali,nakarmili i teraz dzięki im on jest taki a nie inny a tobie jak się nie podobają przyszli teściowie,to zmień obiekt swoich uczuć i tyle mam do powiedzenia

Gość ty się nie dziw dziewczyno
każda przyszła synowa była by wdzięczna swoim teściom,że tak nauczyli syna,żeby widział potrzebę innych.............nawet jeśli on im daje na alkohol,tzn,że ma im dużo do zawdzięczenia:P

Gość amebka
Dziewczyno masz racje,ze zerwałas z nim .On jest nieodpowiedzialnym dupkiem.Jak mozna utrzymywac rodzicow pijakow.Chwalebne by było gdyby jego rodzice nie pili ,nie mieli długow z tego tytułu a źle by im sie powodziło a nie mogli w ogole pracowac a tak to twoj były to idiota,ze utrzymuje takich rodzicow

Gość ty wyżej ale jesteś
jebnieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! autorce chodzi o dalsze życie u boku tego facet a ni o jego miłość do rodziców masz racje lepiej teraz niż pożniej

Gość amebka
ty sie nie dziw dziewczyno masz dziwne podejscie.To,ze rodzice wychowali nie oznacza,ze dziecko ma utrzymywac rodzicow nierobow i pijakow.

Gość ty wyżej ale jesteś
chodzi o tą ty się nie dziw dziewczyno

Gość rozczarka
ciekawe czy jakbyscie byli w takiej sytuacji tez byscie tak myslaly i pakowaly sie w takia sytuacje, mnostwo dlugow spowodowanych alkoholem, MNOSTWO, wszyscy mu mowia,zeby oczy mu sie otworzyly zeby pomyslal o swojej przyszlosci,...

Gość nieeeeeeeeeeenio
To długi się dziedziczy po rodzicach? Pierwsze słyszę

Gość amebka
rozczarka jezli chłopak nie da sobie przemowic do rozsadku i nie przestanie finansowac rodzicow pijakow to nie bedziesz miała z nim zadnej przyszłosci bo wszystko co zarobicie odda rodzicom.On jest od nich uzalezniony

Gość rozczarka
oddaje co do grosza i robi dlugii tlumaczy to tym,ze to sa wkoncu rodzice.trzeba pomagac rodzicom ale nalezy tez myslec o swojej przyszlosci

Gość rozczarka
ja tez dbam o przyszłych tesciow. - konkretnie o tescia by byl zawsze zaspokojony

Gość rozczarka
czyli dziewczyny dobrze zrobilam??? to u gory to podszyw

Gość Wojciech Odbytniczak
brym brym brym brym

Gość rozczarka
?

Gość pooodnosszzee
to dla mnie powazny problem,prosze doradzcie mi czy dobrze zrobilam,bo sie pogubilam