Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMI_

WCZORAJ MINAŁ MI TERMIN, JA CHYBA NIGDY NIE URODZE...

Polecane posty

Gość MAMI_

CZEKAM I CZEKAM A TU ZERO OBJAWÓW...

o rany.... :( też przez to przechodziłam.... i strasznie się niecierpliwiłam, im dłużej po terminie, tym gorzej psychcznie się czułam.... Zobaczysz, że i na Ciebie nadejdzie pora :) pozdrawiam i życze krótkiego czekania :D

Gość _______________
domowa gimnastyka (czyli sprzątanie ;) ) - mnie pomogła.

Gość MAMI_
DZIEKUJE KOCHANE:) WYPRÓBUJE

Kochana ja urodziłam grubo po terminie, po 1,5 tygodniowym pobycie w szpitalu- bylo sprzzątanie, sex 2 razy dziennie, wchodzenie po schodach, w szpitalu kroplowki- słowem wszystko i nic nie pomogło.... Lekarze nie chcieli zrobić CC, pomimo że byłam po terminie, a małej dwa razy spadło tętno. Lekarze tw, że jakby co to zdążą, a poza tym to niemożliwe żeby to był już 43tc, bo wody płodowe czyste! Rozwiązali mi ciążę cesarką dzięki pomocy pewnej położnej, dziecko urodziło się duże:) i zdrowe co najważniejsze. Ja też miałam wrażenie że chyba nigdy nie urodzę- w szpitalu dziewczyny przychodziły na oddział patologii, w nocy dostawały bóli, a rano cieszyły się z potomka- tylko nie ja:( Ale ja się w końcu doczekałam i Ty też się doczekasz swego szczęścia:) Trzymam kciuki

ja urodzilam 17 dni po terminie i to jeszcze wywolywali porod,bo wody juz sie zielonkawe robily rozumiem jak denerwujace jest takie oczekiwanie

Gość MAMI_
KURCZE, WIDZE ŻE SIĘ NAPRAWDE NACZEKAŁYŚCIE... DLA MNIE KAŻDA GODZINA TO JAK DOBA, KŁADE SIĘ WIECZOREM SPAĆ - MYŚLE ŻE STANIE SIĘ TO TEJ NOCY, BUDZE SIĘ RANO I NIC...

Gość mamusiaaaaaaa
Moja droga, przyjdzie dzidzia przyjdzie, juz wkrotce, ja tez myslalm ze oszaleje w srodku lata, upal, ja opuchnieta, ruszac sie nie moglam. Ale doczekalam sie, teraz babel ma 7 miesiecy !!!! widzisz.... www.bobasy.pl/bennybarath - zapraszam!

Nie denerwuj się. Ja pierwsze dziecko urodziłam 14 dni po terminie, a drugie 17. Obydwa porody wywoływane bo dzieciom jeszcze się nie spieszylo.

Gość pisze prawdę
A moja znajoma urodziła w 44 tygodniu ciąży!!!!!Serio,widziałam wpis w książeczce zdrowia dziecka.Ja czekałam 12 dni i strasznie sie dłużyło,a miesiąc? Olaboga....