Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittysika

niesymetryczne piersi

Polecane posty

Gość kittysika

mam niesymetryczne piersi, i jest to bardzo widoczne, czy jest na nie jakas rada??/

albo idz do ginekologa....niech ci jakeis tabsy zapisze...albo kupuj push upy rozmiar na ta wieksza piers.

Gość a jak duza ta roznica

Gość Nieszczęśliwa77
Witam w klubie, mam ten sam problem.

Gość kittysika
ponad jeden rozmiar

wiec ejzlei maszAZ 1 rozmiar roznicy....czyli pare cm...to idz do ginekologa jak najszybciej,moze da rade ejszcze wyrownac ten problem

Gość glupie baby
I niby jakimi tabletkami to ginekolog wyrowna? Od tabletek antykoncepcyjnych moga sie troszke powiekszyc piersi ale OBIE bo to wplyw hormonow. A niesymetryczne piersi, no coz taki urok. Wiekszosc kobiet je ma i mozna to alo zaakceptowac albo zafundowaac sobie operacje plastyczna. To pierwsze wychodzi taniej Wiekszosc kobiet ma niesymetryzne piersi tak samo wiekszosc mezczyzn ma niesymetryczn jadra

co ty pieprzysz..tabsami da sie to wyrownac..moja koelzanka brala diane....miala torbiele.....i jej sie wyrownaly piersi..a roznice miala 2 rozmiarow...

Gość Sephorette
:-/ Jak to większość kobiet ma niesymetryczne piersi? Nawet jeśli, to chyba u większości ta różnica nie jest widoczna. Chyba nie jest tak, że u większości kobiet są widoczne różnice w rozmiarze piersi? Dodam jeszcze, że u mnie nie widać różnicy. :)

Gość groosia no niestety nie da sie
ukryc ze jestes totalna idiotka ile razy widze twoja wypowiedz zle mi sie robi ze tacy debile chodza po tej ziemi wez sie zabij albo cos......