Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfgdfgdfgdfg

Biorę cywilny

Polecane posty

Gość dfgdfgdfgdfgdfg

Biorę w tym roku ślub cywilny :) 22.08. to jest piątek niestety ale nie szkodzi :) Za rok 22.08.2009 planujemy kościelny. W związku ze ślubem cywilnym może doradzicie mi w co się ubrać? Chcę długą sukienkę ecri ale nie chcę wyglądać jak typowa Panna Mloda ponieważ na drugi dzień idę do kuzynki na wesele i chciałabym iść w sukience :) Macie jakieś pomysły? Proszę o pomoc :) myslalam o http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html kolekcja 3 suknia numer 1531... co myslicie?

Gość Fokus
To normalna ładna suknia ślubna,która nadaje się do ślubu kościelnego. Myślę,że jako gość weselny nie możesz iść w tej sukni bo będziesz wyglądać jak panna mloda. Zresztą takie suknie i biały kolor są zarezerwowane dla panny młodej. To taka sama zasada jak ta,że ne wypada iść w czerni./kolor żałoby nie wolno rodzicom teściom ,świadkom etc./

Gość dfgdfgdfgdfgdfg
Dzięki :) Możliwe kupię po prostu drugą na wesele i już :) Tej nie jestem sobie w stanie odmówić :) Pozdrawiam szczęśliwe przyszłe Panny Młode :)

Gość o maj gad
Wy obywdie czytać potraficie? Jedna pyta, w co ma się ubrać na swój cywilny, druga odpowiada - że jako GOSĆ nie może białej... OMG Zakładaj jaka Ci się podoba i tyle ;)

Nie umiem czytać ani pisać.Widać to zresztą :o A Ty masz okres ,czy tak sobie jesteś zła?

Gość o maj gad
Nie jestem zła, tylko śmieszy mnie taka gadka-szmatka...

ja brałam tylko ślub cywilny. Miałam czerwoną płócienną kieckę, którą uszyła mi koleżanka. :) Nie rozumiem czegoś takiego,że wypada iść w czymś tam a w czymś innym nie.

Gość kasia2020
A ja sobie wybrałam na cywilny taką. Prawdę mówiąc na kościelny też bym poszła najchętniej w takiej, bo typowie suknie ślubne mi się nie podobają. I pewnie tak zrobię, bo jak na pannę młodą nie jestem naj młodsza, więc mogę sobie pozwolić na fanaberię i oburzenie cioć http://www.splendid-gowns.com/Nowe-Wzory/Josephine/pid,3621,cid,153,lang,pl,product.html

Gość do o maj gad
to chyba ty czytać nie umiesz :O przeczytaj dokładnie pierwszy post. ludzie :O