Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza z uk

Mam 25 lat, mialam okolo 40 facetow i co z tego

Polecane posty

Gość iza z uk

Mam 25 lat mieszkam obecnie w UK, mialam juz okolo 40 facetow i co z tego? Zycie jest tylko jedno i nalezy z niego korzystac. Bylam juz Polakami, Anglikami, Niemcami, Czarnymi, Azjatami. Nie uwazam zeby Polacy byli gorsi. Wrecz przeciwnie uwazam ze jak maz to tylko Polak:) Mam zammiar jeszcze przez pare lat sie wyszalec a kiedy skoncze 30 lat wyjde za maz za Polaka i bede miala mam nadzieje dwojke dzieci. Takie sa moje plany.

Gość iza z uk
jak byam w Polsce to badałam się na HIV i całe szczęście mam wynik pozytywny.

Gość Gajowy
Ty się chwalisz czy żalisz ? Oczywiście co za różnica czy miałaś 20 czy 180 ?

Gość nie bez powdu było wczoraj w T
że Polacy wracający z wysp brytjskich przyjeżdząją z chorami wenerycznymi.

Gość rabcia
jasne, takie jak Ty tworza w UK opinie o Polkach jako tanich panienkach ze Wschodu, a fee

Gość ja mam 40 lat
miałam 5 facetów i się zamartwiam i myślę czy się nie zbadać... przy 40 chyba bym oszalała z niepokoju

no i fajnie;) a ja mam 21 lat:) w wieku 19lat na moim koncie bylo ok 100 facetow (tak tak, nie pomylilam sie;) ) z ktorymi sie calowalam;) bylam glupia malolatka;) no i powiedz co mi to dalo? Do tego przez dluzszy czas spotykalam ( bylam) z kilkoma facetami na raz? i jestem z tego tytulu lepsza czy co? Bo dla mnie to jest glupota! Na szczescie ja z tego wyroslam:] od 2 lat mam najcudowniejszego faceta pod sloncem i wkoncu jestem szczesliwa;) Wtedy, owszem, bylam szczesliwa. Ale na krotko;) Takze, moje podsumowanie moich osobistych dokonan i doswiadczen;) Można mieć 200 facetow i nie byc szczesliwą, a można mieć tego jednego jedynego i czuć sie jak ksiezniczka z bajki.. i byc szczesliwa;)

Gość iza z uk
jestem atrakcyjna i mam powodzenie. Nawet mogłabym pracować jako Pani dla wyższych sfer

Gość zenek spod budki z mlekiem
A męzowi pewnie powie że jest tym drugim albo trzecim a ten jeleń uwierzy :p a ona dalej będzie dawać na bokach :p

Gość ja mam 40 lat
ja też jestem atrakcyjna i mam (wciąż a może coraz większe) powodzenie ale nie z każdym mam ochotę (czy muszę!!!) uprawiać seks, bo to chyba już nie jest "kochanie się"

Gość zenek spod budki z mlekiem
Najbardziej podoba mi się określenie około 40 facetów. Czyli Iza nawet nie pamięta ilu ich było. No cóż pewnie było ciemno :p

Gość conoco
A ja mam 49 i tylko jednego faceta na koncie i nie żałuję..

i od razu podkreslam ze HIVa nie mam;) bo i takowych aktow seksualnych nie bylo;) w 97%. i nie jestem z tego dumna.. wrecz przeciwnie, chcialabym to wymazac z pamieci. I rowniez mialam "zaliczonych" z 10 Włochów, kilku Hiszpanów, kilku z panstw arabskich (Tunezja, Turcja). Wow ale ja jestem boska!!!!! :o Kurwa.. ze czlowiek w mlodosci tak glupi byc potrafi. Ale czasu nie cofne 😭

jeśli Izunio wszyscy byli w kondonach to masz co najwyżej pochwę luźną, jeśli bez to to z tego że możesz mieć początki raka szyjki macicy i to byłoby na tyle

Gość iza z uk
Wcale nie wskakuje do łózka każdemu pierwszemu lepszemu facetowi. Byłam w kilku powaznych związkach, 3 razy byłam naprawde zakochana a kiedy nie byłam akurat z nikim to szłam w tango :p Ale mam plan żeby sie ustatkować.

{a kiedy skoncze 30 lat wyjde za maz za Polaka} o ile znajdziesz kogoś kto chciałby tak mocno wyeksploatowany towar :O

Gość Halinikahxc
no to niezle sie prowadzisz a masz zamiar o tym powiedziec potencjalnemu kandydatowi na meza?

Gość Aisza21
Chce ważyć 52 kg. witaj:) czy mozesz wejsc na moj topic- mysle ze moglabys sie wypowiedziec :) z gory dziękuje :)

Gość do Jarka
zechcą, zechcą. jeszcze niejeden będzie żonę albo dziewczynę dla niej rzucał, skoro jest atrakcyjna. Jakos wcale ich nie żaluję... nawet bym chciała, zeby im o tym nie mówiła, ilu miała. Im więcej takich palantów nabierze, tym lepiej. :D

Gość innauk
izka....szalej i nie patrz na nikogo....zalosne sa kobiety ktore w wieku 50 mialy jednego faceta...ja mam 32 lata i mialam 10 partnerow sexualnych. Dla mnie wystarczylo. Teraz sie ustatkowalam , dziecko w drodze, wspanialy facet. powodzenia

20.01] 17:54 iza z uk jestem atrakcyjna i mam powodzenie. Nawet mogłabym pracować jako Pani dla wyższych sfer no to jesteś dziwką :D