Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza21

poznałam Tunezyjczyka- mam obawy

Polecane posty

Gość Aisza21

odnosił się do mnie szacunkiem, nie był nachalny, wymieniliśmy się nr tel. nie wiem, jak traktować tą znajomość... boję się różnic jakie mogą wynikać np z tego ze może być wyznawcą islamu. słyszałam dziwne rzeczy, że niby kobiety traktują na raz, a nr.tel kolekcjonują, z innej strony -ze odnosza sie do kobiet z szacunkiem. czytalam troche o tym w necie ale chcialabym uslyszec o waszych doswiadczeniach , takich z zycia wzietych , o zwiazkach z takimi facetami.

Gość daj se spokoj z arabusem

Gość ja akurat jestem z turkiem
rowniez z muzulmaninem, ale nie mamy problemu z roznicami wynikajacymi z religii, ani on ani ja nie jestesmy fanatykami. Co do podejscia tnezyjczykow turkow czy mezczyzn innych narodowosci to nieco ostroznosci nie zaszkodzi, bo zawsze mozna zle trafic. Na twoim miejscu traktowalabym go jako kolege narazie, a co z tego wyniknie zobaczysz. Moj zwiazek akurat jest strzalem w dziesiatke - 2 lata razem. Powodzenia

Ja na Twoim miejscu -spasowałabym. Ok, tacy sa fajni, na krotkie romansy wakacyjne;) Kilka lat temu rowniez poznalam paru arabow;) i jeden do tej pory do mnie pisze, dzwoni, wysyla maile.. ;) i co z tego ze jest super przystojny itd;] Nie umialabym byc z nim dluzej niz 2 tygodnie;) Pozdrawiam🖐️

ale Turek i Tunezyjczyk to chyba nie to samo :) ja nie wiem jak oni podchodza do kobiet. na pozegnanie powiedzial ze jesli bede chciala do zebym sie odezwala na kom. to oni czekaja na kobiete jak sie odezwie? sami nie dzwonia etc? ja niesmiala jestem i nie napisze do niego,a milo sie zaczela znajomosc i chetnie poznalabym go lepiej :)

a co do Tunezyjczykow. Mozna i spotkac takich, ktorzy sie toba tylko pobawia, omamią;) i zapomną. Ale nie generalizujmy. Na pewno sa i tacy, ktory moga stracic glowe i o niczym innym nie myslec jak o "ukochanej" .. :) Kieruj sie sercem, ale nie zapominaj o zdrowym rozsądku🌼

bylam i w Tunezji i Egipcie i Turcji;) i faceci badz co badz podobni ;):PP i ich zachowanie rowniez;) piękne kwiaty, czułe gesty, piękne słowa.. no jak w bajce;) ale byc z takim... bym nie chciała;)

Chcę ważyć 52 kg. Dlaczego tylko 2 tygodnie, nie rozumiem ? :) Jak oni traktuja kobiety? bo jak on chce mnie przelecic i taki ma cel to ja dziękuję bardzo :-/

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ale co, poznałas i juz chcesz się w nim zakochac i moze nawet wyjsc za maz?:P

czy mogę prosić jeszcze o przyklady z waszego zycia? a moze kolezanka miala taka sytuację? moze jakis pan sie wypowie. moze macie kolegow Tunezyjczykow. help! bo oszaleje...

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nie, ja chce tylko wiedziec jak oni traktuja kobiety. powiedzil mi ze jak bede chciala to zebym sie z nim skontaktowala, tak jakby dal mi wolna reke, ale i sygnal ze on sie pierwszy nie odezwie. nie wiem czy dobrze zrozumialam go.

Gość zenogia
oni mają po kilka lasek, jak widzą Polkę to ślinią się, że ciul, jak byłam w Tunezji, to mnei pod Hotel odprowadzali grupami:O:O