Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ale niezwykła

krew po pettingu,to nie był pierwszy raz

Polecane posty

Witajcie, dzis po pettingu, zaznacze, ze to nie był moj pierwszy raz, juz od 1,5 roku kocham się z chłopakiem- no wiec dzis zauważylam krew na majtakch. Nie wiem dlaczego. Czyzby było mozliwe, ze chłopak mi cos uszkodził?

czy ktoś mi pomoże?

nie na gryi\zieniu...na wkładaniu palca w pochwę, nie wiem czy za głeboko mi nie wsadził...:( czy ktos miał podobny problem,??

Gość dlaczego why
Moze zachaczyl paznokciem??? Teoretycznie nie powinno byc krwi. Moze jaks nadzerka?

Gość Magnolie
Ja tez tak mialam tyle ze wtedy bylam jeszcze dziewica. I caly czas z chlopakiem zabawialismy sie peeting'iem. I nie raz mialam tak ze mi krew leciala z pochwy. Niewiem dlaczego. Ale pozniej kiedy mialam swoj pierwszy raz to nic nie czulam (w sensie nie czulam jak jego penis ociera sie o moje scianki). Niewiem co to oznacza. Nigdy sie chyba nie dowiem.

magnolie, to mozliwe ze stracilas wlasnie dziewictwo przez te zabawy? ! hmm co do reszty... nie kazdy pierwszy raz musi oznaczac bol. do autorki. moze przypadkowe plamienie ktore sie natrafilo akurat w czasie pettingui ? zawsze mozesz odwiedzic lekarza. zawsze warto sie przebadac.