Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FIRST TIME

Dziewczyny czy Wasz 1 raz byl mocno bolący ?

Polecane posty

Gość FIRST TIME

jestem dziewica, za tydzien planuje z moim mezczyzna wreszcie to zrobic :) bedzie kapiel z piana bita smietana i swieczki tylko sie boje ... bolu i krwawienia :(

Gość FIRST TIME
halo:)

Gość I hate you
:(

Gość moj byl bolesny
zle to wspominam

Gość moj byl cudowny
i poszlo jak z platka :P

Gość troche bolalo
Najlepiej strzel sobie mocnego drinka zeby sie rozluznic bo bedzie bolalo jak bedziesz spieta. I niech sie za mocno nie cacka i zrobi swoja jak bedzie bolalo to niech od razu wyjmie, nastepny raz bedzie lepszy. Ja mam swoj pierwszy rar za soba w gabinecie ginekologiczny m przez glupia babe "to trzzeba bylo powiedziec ze pani jest dziewica" ALe i taak pierwszy raz troszke bola. Ale po 3cim czy 4 ty m to juz sie wszystko rozciagnelo :D

mnie właściwie nie bolało za bardzo, bo partner mnie do tego bardzo dobrze wcześniej przygotował. Oczywiście wiadomo, że szleństw nie było, bo to jednak''pierwszy raz" , ale było dość przyjemnie

Gość grogre
jak tam?

FIRST TIME -ROZPIERDALASZ MNIE SWOJĄ WYPOWIEDZIĄ BŁECHECHE

Gość rty
kobieto po co nam to wszystko o nim piszesz? lepiej zachowaj to dla siebie, a co do pierwszego razu to wszystko zalezy od kobiety. kazda z nas jest inna i inaczej tego doswiadcza i odczuwa. a swoja droga to ja odradzam wspomagacze typu alkohol. lepiej na trzezwo. uwazam rowniez, ze glupote ktos napisal sugerujac, ze jak bedzie bolec to lepiej wyciagnac. poboli i przestanie w koncu to pierwszy raz. a jak facet bedzie sie dobrze toba zajmowal to potem nie bedziesz pamietac o bolu tylko o tym, jaki on byl cudowny nieprzyjemnosci odsuniesz na drugi plan. nie przejmuj sie i powodzenia!!

Gość FIRST TIME
do podszywacza first time :P no ladnie - racja ja mam prawie 22 lata a on prawie 37 ... czy to jakas wrozka napisala ? poznalam go na trasie krakow warszawa mieszka u mamy tylko co do prawiczka sie nie zgadza i wzrostu i tez czesto piszę kochane :D

Gość FIRST TIME
hiehie wiem to właśnie szczególnie ze z opowieści wynika ze maja na pienku ..jakies chore relacje meidzy nimi zachodza ... co mnie totalnie rozwala ze on nie potrafi odciac tej pepowiny mimo wieku starczego ;) nie wiem co będzie za pół roku ale momentami dochodzi do mnie ze to wszytsko nie ma sensu ..

Gość FIRST TIME
gackowata to tylko slowa wyluzuj :P

Gość FIRST TIME
nie wiem ;)

Gość Jarek-84
moglaby mnie któras rozprawiczyć? :(

Gość ergot
kapiel w bitej smietanie jeszcze rozumiem. Ale swieczki?