Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

Zalamalam sie...psychicznie.

Polecane posty

on- 22 lata. Ja- 19. I chyba sie w nim zauroczylam. Tylko że...a raczej AŻ że... ...to kumpel mojego brata, ktory ma mnie jedynie za siostre swojego przyjaciela. ...jest chwilowo zajety, ale brat mi powiedzial, ze im sie nie uklada, ze on powiedzial, ze nie chce sie jednak w niej zakochiwac i ze z nia zerwie. Rozmawia mi sie z nim swietnie, zazwyczaj jak spotkamy sie przypadkiem (mieszkamy w tej samej malej miejscowosci, wiec to nie jest trudne). Zaprosilam go do siebie w nastepna sobote na kawe... ech....i jak zwrocic na siebie jego uwage ?

Tylko nie chce mu sie narzucac...Zastanawiam sie po prostu co zrobic, zeby zechcial wyjsc z ta inicjatywa. Teraz jestesmy np. oboje dostepni na gg, a on nie zagaduje...

Ale ja chce przynajmniej sprobowac. Moj brat z nim rozmawial i powiedzial, ze byl bardzo zdziwiony, jak mu powiedzial, ze uwazam go za porzadnego faceta...Moj brat twierdzi, ze nie dalam mu nawet odczuc, ze jestem nim zainteresowana. Problem w tym, ze mnie podrywano, a ja nigdy facetow nie podrywalam...I czuje sie jak dziecko we mgle. I ponoc on tez jest niesmialy i nie umie podrywac. Brat mi powiedzial, ze jego podrywac trzeba ,,sposobem''- spedzac z nim bardzo duzo czasu etc. zeby sie osmielil. Tylko glupio mi bedzie jesli to ciagle ja bede musiala zabiegac o to ,,wspolne spedzanie czasu'' i nie wiem, czy nie przekorocze tej cienkiej granicy podrywania a narzucania sie...;/

Gość nie jest łatwo
Dziecko, opamietaj się bo wleziesz mu do łóżka a on nie zauważy, jak to zaprosiłaś go na kawę, może po prostu nie jesteś w jego typie, w takich sprawach to musi być to coś a nie na siłę