Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy konkurs mamy dziiiiś

wybieramy miss i mistera kafeterii.Zgłaszajcie swe kandydatury

Polecane posty

Szi ze laki>>>>> ale czym się tak bulwersujesz?skoro wklejasz swoje zdjęcie to powinnaś się liczyć również z krytyką:o taki kolor włosów jest już dawno pass...teraz stawia się na naturalność a takie kolorki pozostawia paniom po 60:o

oj tak, kolor wlosow jest passe (nawet tego poprawnie napisac nie potrafisz, ale szpan musi byc hmm?), teraz stawia sie na naturalnosc, wyczytalas to w Joy'u czy Glamour? nie podazam slepo za moda i jak zachce mi sie zrobic wlosy zielone to sobie zrobie. poza tym widzisz jedynie maly kawalek tego, co w realu moze sie fajnie komponowac z ubiorem, uczesaniem i ogolnym image'm, ale najprosciej przeciez zjechac ot urok kafe, dlatego juz tu prawie nie siedze :o

może pisać szyfrem, mam emulator Enigmy ;) Bejbe, jak byłem mały byłem wredniejszy niż teraz, o taki >>> 😡😠

Bejbe, zmieniłem ten opis, bo poprzednio zaznaczyłem wszystkie dostępne cechy to się mnie czepiali, że jestem nienormalny i mam konflikt charakterów :O Florka, na mojej skrzynce nic niema :( a nawet jak przyjdzie to nie otworzę bo m nie wystraszyłaś

nie wiem czy moge tu o tym napisac:P lepiej nie, bo skoro ja to znalazlam to inni tez moga, wiec lepiej wyczekuj 2:P