Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uoiea

Jak by wasz chlopak sknocil cos w seksie opowiedzialybyscie o tym przyjaciolkom?

Polecane posty

Np jakby mial przy pierwszym seksie przedwczesny wytrysk, albo wrecz odwrotnie, jakby z powodu stresu nie mogl mu stanac?

Nie opowiadam przyjaciólkom szczegółów mojego zycia erotycznego, więc z pewnością i w takiej sytacji nie zrobiłabym tego.

Gość serduszko123
ja mówię wsztstko kumpelom..... razem sie zastanawiamy co było tego a tego przyczyną...... czasem sie smiejemy ale moge im zaufac ;D

Nigdy. Żadnej. To jest między mną i moim mężczyzną i nikomu nic do tego.:)

Gość jhgshfgjshfgjsd
nie mówię bo mi wstyd

Gość nensi
Naszczęsnie ja nie mam takich problemów!moj męzczyzna jest idealna połówką i w życiu i w sprawach uszkowych!!Hmmmm niewiem jak mozna opowiadac kumpelą o tym co powinno zostac tylko i wyłacznie w związku!Pomyśl jak bys sie czuła jak by twoj chłopak opowiadal kumplą np. o tym ze sie nie golisz albo nie stanol mu chociaz piescił twoje piersi!:D

Gość no jassssne ze tak
Wiedziałyby zanim by sie koleś ubrał! :P Wiemy o sobie absolutnie WSZYSTKO! A anwet więcej... ;)

Gość p25
uszkowych (*) ty ANALfabetko!!!

Gość mamia mia ola pietrocha
NIE bo nie rozmawiam o takich sprawach z kolezankami. a tym bardziej nie mowilabym o tym ze cos jest lub bylo nie tak. jak bys sie czula gdyby Twoj chlopak opowiadal znajomym ze slabo robisz laske?

Gość wow_
nie, nie i jeszcze raz nie!

Gość p25
kumpelą stanoł nieeeeeeee!!

Nensi, a jakie to sa sprawy uszkowe? ;) Moze to takie, ze szeptacie sobie cos do uszek? ;) Ja nie powiedzialam nigdy. Dopoki on mi nie narobil mnostwa swinstw, nie zerwal bardzo brutalnie, a potem chamsko (i nieprawdziwie) obgadal do CALKIEM OBCYCH LUDZI. Powiedzialam - ale tylko moim najblizszym przyjaciolkom, ktore nikomu nie powtorza - smialysmy sie z niego, a bylo z czego ;]

Gość mamia mia ola pietrocha
ale mam kolezanke ktora takie rzeczy opowiada, znam chyba jej cale zycie erotyczne a musze dodac ze nie jestem jej przyjaciolka a tylko kolezanka z klasy. na przerwach o tym opowiada

Gość sknocił coś w seksie
dobre - uśmiałam się :D:D A odp na pyt brzmi - a po chuj????

Gość sknocił coś w seksie
nensi - mój mężczyzna też robi pyszne uszka :D

a lepiej byloby gdyby nie mogl stanac bo NIE JESTES ZBYT POCIAGAJACA, albo wczesniej wytrysnal bo CHCIAL SIE JEDYNIE ZASPOKOIC. a ty bys opowiadala na lewo i prawo ze to on sknocil...:P sprawy intymne to sprawy intymne-opowiadajac o nich sprzedajesz siebie.