Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kjd8

onn

Polecane posty

Jest taki chłopak.. Często się na mnie patrzy. Pare razy szedł prosto i spojrzał nagle tylko na mnie potem znowu prosto a nastepnie się delkiatnie obrócił. kiedys całkiem sie zatrzymał i odowrócił. ja nie wiem czy sobie wmawiam. Ale czasami gdy mamy na przeciwko lekcje nie widze, żeby na mnie patrzył. No właśnie tego nie rozumiem, raz sie patrzy i ogląda a innym razem nie.. kolezanki mówia, że sie bardzo patrzy, ale nie wiem, może dlatego tego nie widze, bos unikam jego wzroku. jedna kolezanka mówi też, że zachowuje się z udawana obojętnością, ale jak ona to poznaje? Chciałbym sie usmiechnąc, ale sie boje, ze on nie odpowie usmiechem tylko sobie pomyśli jaka idiotka.. Ale myśle, że zwrócił na mnie uwagę, tylko nie wiem czy mu sie podobam.

Gość JaaaaaaaaD
Dziewczyno to ze sie usmiechniesz to masz byc idiotka? No nie zartuj!! masz sie do niego usmiechnac tak laadnie. :) ja tez sie wstydzilam kiedys ale sie odwazylam. :) wiesz jakie super uczucie jak on usmiech odwzajemi....... :) masz sie nie wstydzic!! powodzenia. :)