Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewittta

Co myslisz o takim pogladzie na zycie?

Polecane posty

Gość Ewittta

Nie lubie pracowac najlepiej by bylo jakby tylko maz pracowal a ja siedzialabym w domu i o czywiscie dzielilibysmy obowiazki domowe na polowe. Nie chce miec dzieci bo trzeba by bylo je rodzic:O wychowywac i wstawac w nocy musialabym robic dziecku jedzenie dlatego nie chce Chcialabym miec dom i ladny samochod Nie znosze prostakow i wiesniakow

Gość Ewittta
Chcialabym zeby kobieta przychodzila do mnie sprzatac 3 dni w tygodniu Bylabym bardzo szczesliwa gdybym miala takie zycie

Gość Ewittta
i wręcz uwielbiam scat :)

Gość bum tarara bum

Gość jestes poprostu
egoistką i bardzo wygodnicką osoba, no ale o pogladach sie nie dyskutuje jak znajdziesz chetnego na męża to dobrze mi tam nic do tego. Chociaz nie podoba mi sie wogole Twoja postawa:O

Gość Ewittta
i jeszcze bym chciała by za mnie tylka dawała opłacona jakas bo mi sie nie chce orgazmów przezywac.

Gość Ewittta
A co takiego zlego jest w mojej postawie?

Gość bum tarara bum
genialny pomysł na życie... tylko.... nie da rady :P też bym tak chciała, ale życie składa się z kompromisów i wydaje mi się że nie wypaliłoby :P

Gość Ewittta
spadaj podszywie

Gość śmieszne to
ale chyba masz cechy typowe dla dzieci jestes bardziej infantylna niz ja tzn że dojrzalam czego i Tobie zycze

Gość bum tarara bum
czy nie czujesz że to byłoby niesprawiedliwe i dawałabyś za mało od siebie?

Gość Ewittta
Dalabym wiele wiel milosci bylabym kochana zona

nie rozumiem takich ludzi, przecież takie słodkie nicnierobienie jest na dłuższą metę nuuuudne. no i to poczucie niepotrzebności by ci nie dokuczało?:o

Gość Ewittta
Zawsze znalazlabym sobie jakies zajecie na przyklad silownia bieganie aerobic basen mozna robic mnostwo rzeczy Dzieci nie lubie i nie chcialabym miec za to dbala bym o meza najbardziej jak bym tylko mogla

Tylko Ci się wydaje, ze to byłoby fajne. Fajnie jest dopiero kiedy jesteś dumna z tego co w życiu robisz :P Każdy człowiek powienien się spełaniać w życiu. I wydaje mi się, że dążyć, na ile to możliwe, aby być niezależną istotą :)

Ja też nie chcę mieć tych obrzydliwych bachorów :P, i też zawsze bym sobie znalazła jakieś zajęcie, nigdy mi się nie nudzi, ale z drugiej strony to wolę być niezależna :)

Gość ja cie rozumiem.....
z ta róznica że nie chce mieć żony - nie umiałbym być z jedną na dłużej i nie chce stałych - długich związków. Pieniadze mam z własnej firmy ale 10 lat temu chodziłem do pracy na 6 rano a przychodziłem niekiedy po 18 - zdarzało sie i później wtedy to była moja pasja teraz wszystko robią za mnie pracownicy (4).....jakbym wygrał na loterii z 3 mln euro to już bym sobie całkiem dał spokój z pracą - lenistwo mi odpowiada i wcale sie nie nudzę w życiu

Gość Ewittta
Ale ja bylabym w pelni usatysfakcjonowana z takiego zycia to bylby moj maly raj

fajny troche myslenie prostackie prosciej napisac że ja nic nie lubie robic tylko leżec a chłop to parobek i ma mi płacic że leże

Gość Ewittta
Jesli mam byc szczera to by mi to wcale nie przeszkadzalo gdyby na mnie pravcowal ja bylabym naprawde ciepla dobra i kochajaca zona do tego jestem atrakcyjna i mloda kobieta

Gość śmieszne to
ale to się super czyta...............akie smieszne

Gość Ewittta
oj przesadzacie po prostu chcialabym miec dobrze w zyciu

\" do tego jestem atrakcyjna i mloda kobieta\" Ale tak nie będzie już zawsze :) Wiesz ile było takich historii, że facet brał sobie żonę, i umawiali się, że to ona będzie dbała o dom, a on będzie robił karierę, i potem on ją rzucał (często dla młodszej), bo była po prostu nudna i nie miała swojego życia? :/ To mozę byś wolała wygrać w Totolotka, wtedy Twój ukochany mąż tez nie musiałby pracować? Czy wolisz być jego niewolnicą? Bo jak tak, to widziaąłm na stronach sado-maso takie ogłoszenia, że facet przyjmię niewolnicę, zapewni jej dom i utrzymanie a ona będzie dbała o ten dom/mieszkanie i spełaniała jego zachcianki :D (nie pytajcie po co wchodziałam na tą stronę :D ) Czy zamiast takiego życia nie wolałbyś czasem po prostu, żebyś miała satysfakcjonującą pracę, która była by Twoją pasją? Czy nie piszesz tego po prostu z lęku przed przyszłością? Że sobie nie poradzisz finansowo?

wyobraz że ja mam nie dobrze w zyciu ja mam super w zyciu maz zaraBIE SWIATNIE i ja lubie swoja prace nale obecnie jaestem w domu bo wychowuje synka ale nigdy bym nie dała rady siedziec w domu i patrzec w sufit

Z drugiej strony to są tacy faceci co by naprawdę chcieli, żeby ich żona stwarzała domowe ciepełko itd. ale Ty się pewnie nie nadajesz jak nawet nie chcesz mieć dzieci :P (żartuję) Ale np. Vicotria Beckman, moim zdaniem ona ma beznadziejne życie, ma pełno siana ale przecież ona nic nie robi, tylko się przebiera :/ Za nic bym się z nią nie zamieniła, a Ty byś chciała?

Ale ona nie zamierza siedzieć w domu i patrzeć w sufit tylko chce mieć po prostu czas na swoje zainteresowania :D Przecież jest dużo działalności co nie przynoszą zysków dla rodziny a rozwijają, np. wolontariat, akcje charytatywne :D