Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana zakochana

Jeden jedyny partner w życiu!!!

Polecane posty

Nie tylko w łózku ale i w całym zyciu. Ja od 14 roku życia byłam zakochana w najlepszym przyjacielu mjego brata. I tak ślepo byłam zabujana, że na nikogo innego nie zwracałam uwagi. :P On o tym wiedział bo... moje uczucie było czesto powodem kpin mojego braciszka. Ale traktował mnie jak gówniarę, bo byłam od niego 6 lat młodsza. Całe liceum się do niego modliłam. :P Specjalnie nie zaprosiłam nikogo na studniówkę i na dwa dni przed wcisnęłam bratu łzawa historyjkę, że mnie kolega wytawił i nie mam z kim isć... i brat stanął na wyskości zadania i namówił B., by ze mną poszedł... I to chyba był przełom. Nic sie nie wydarzyło ale świetnie sie bawilismy i po raz pierwyszy zobaczył we mnie kobietę a nie smarkatą siostre kumpla. Po maturze był wyjazd z paczką brata na żagle i ja w bikini i jego sledzące mnie oczy... W ostatni wieczór wyjazdu dostałam buziaka. Z języczkiem. Pierwszego w życiu. Wtęsknionego. :) Pisze to bo wczoraj mi się oświadczył i wariuję ze szczescia.

Oj doczekałam się! Pomyśleć, że przez te wszytkie lata byłam wierna tylko jemu. Fizycznie i uczuciowo. Nawet jak z nim nie byłam. Jest tym jedynym. W kazdym znaczeniu tego słowa!!! :P

Gość pozazdroscic_____
oj tak, pozazdroscic skoro, ze moja miala wczesniej 5 partnerow :( jest dla mnie tylko kolejnym, jednym z wielu :(

Oj, pewnie Cię kocha! Ja miałam to szczeście, że odrazu wiedziałam, ze to ON! I wiedziałam, że musze na niego poczekać bo po co się rozdrabniać czy zadowalac substytutami skoro można mieć główną wygraną... Poza tym tylko jego ręce chciałam czuć na swoim ciele. ;)

Gość a niech mnie zjada
ile lat jestescie razem

Gość _szarooka
Ojej... ;) Gratuluje!!!! Naprawde, az mi sie lezka w oku zakrecila :) Twoje szczescie wrecz emanuje przez monitory... :) Zycze Wam bardzo udanego zycia razem!:) Przy okazji - Twoja historia to jedna z moich ukochanych fantazji przed zasnieciem ;P Szkoda tylko, ze nie mam brata... Pozdrawiam! :*

Gość _szarooka
A teraz to juz rycze na calego... Boze, ludziom takie rzeczy naprawde sie zdarzaja :)

Gość było by dobrze
gratulacje 🌼 Powodzenia!!!! Zyczę wszelkoego szczęścia na 250 lat i potem też...

Gość do wampirzyca25
ja tez bym chcial miec taka dziewczyne;) co nie spala z zadnym przede mna ;)

Ech... Gratuluje :) Tez marzylam o czyms takim, ale niestety sie rozczarowalam...

Gość elantonio
żeby mi się taka cicha wielbicielka objawiła... ahh.. marzenia... szczęścia wam życzę.

Też nie mogę uwierzyć, że takie rzeczy się zdarzają, gratulacje. Myślałem że tylko w telenowelach. Ale od zakochania do wspólnego udanego życia daleka droga. Wczoraj na TVN emitowali jakiś melodramat \" Pamiętnik\" czy jakoś tak. Wzruszyłem się trochę jak koleś kochał jedyną partnerkę w zyciu, żonę po 50 latach ze sobą. Ehhh to chyba moje najwieksze marzenie jak tak się głębiej zastanowię... ps. wzięło mnie na sentymenty po tym piwie ;)

Gość fhhh
tez nie uwierzyłbym :) super historia i gratuluje :)

Despero Jakistam - ja tez sie wzruszylam , przebeczalam pol filmu, a potem jeszcze caly wieczor ;) wkrecilam sobie, ze moja milosc tez taka byla i wyslalam nawet mejla bylemu chlopakowi, zeby sobie ten film obejrzal, na co on, ze nie ma czasu ogladac glupich filmow :O i mi sentymenty przeszly ;) do takiej milosci niestety potrzeba 2 :O

Gość puchata psotka
to teraz moja historia :) poznalismy sie na gronie przez przypadek, potem dlugie rozmowy do 5 rano i tak pol roku az w koncu zdecydowalismy sie spotkac.. minelo 1,5 roku jestesmy zareczeni i planujemy wspolne zycie :) wszystko uklada sie pieknie i idealnie, super sie dogadujemy we wszystkim i duzo ze soba gadamy, a zeby bylo smiesznie to powiem wam jeszcze ze oboje jestesmy skorpiony i jedynaki, oboje mamy niebieskie oczy, blond wlosy, i wredne charakterki :)

u mnie bylo tak samo, poza tym, ze poznalismy sie przez gg, kolor wlosow pomijam, bo to nie ma najmniejszego znaczenia i prawdopodobienstwo i tak wynosi pol na pol :P wiec nie ma sie z czego cieszyc :P i uwaga - u nas wlasnie po 1,5 roku, jak tez planowalismy wspolne zycie, wszystko sie popsulo. historia jakich wiele, zwykla i banalna, zarowno twoja jak i moja ;] filmu o nas nie nakreca ;]

Gość puchata psotka
nie bede sie spierac :) ja wiem ze to Ten Jedyny i kazdego dnia czuje milosc jaką mnie obdaza.

no to gratuluje :) ja niestety tez mam poczucie, ze to byl ten jedyny, kurwa :/

ja tam nie wierze ze jest cos takie jak "ten/ta jedyny/jedyna". po prostu nielatwo jest trafic na kogos wyjatkowego dla nas. a milosc to tylko chemia:D zeby nie bylo tez jestem w szczesliwym zwiazku,kocham i jestem kochana :classic_cool:

Gość puchata psotka
Turquoise: moze da sie jeszcze cos odbudowac?

Bardzo wątpię, ale ja nie chcę go. Bo mimo, że kochałam go jak nikogo, to to straszny dupek był :O właściwie to jest nadal :O nie chcę być z kimś takim, chociaz go kocha(ła)m - miłość jest ślepa :O pracuje nad tym, zeby pozbyc sie wszelkich uczuc wzgledem niego :O

Gość puchata psotka
w takim razie mam nadzieje ze szybko sie pozbierasz i wkrotce odnajdziesz kogos kto pokocha Cie bezgranicznie i na zawsze :) kurde juz 5 a ja zamiast uczyc sie mikrobiologii siedze w kafeterii:P

Gość chcialbym miec zone
co nie spala nigdy z innym, zebym dla niej byl jedynym

Gość do you feel fine
a za 20 lat będziesz zastanawiać się jak to mogło być z innym z ciekawości i przekory uwierz