Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harfa II

mąż - jak nie mąż

Polecane posty

"Nie ma takiej możliwość, że wejdę na jakąś imprezę i ktoś na mnie nie spojrzy" mam podobnie :P:P ale z innego powodu :P

Ej, to ja jestem czarownicą na tym forum!!!😡 I nie tylko tutaj:D Wiecie, ze mój były chłopak powiedział mi, że podobałam mu sie od dawna, zanim się poznaliśmy, jak mnie tylko zobaczył, ale przez pół roku bał się do mnie odezwać?:D A do strachliwych to on nie należy:P

Gość skad sie biora takie kobiety
jak ci powiedziela sper... to tak powinnas zrobic i wniesc pozew o rozwod z jego winy: niewywyiazywanie sie z opierki nad dzieckiem i z obowiazkow domowych bierz alimenty i usciakj gdzie piprz rosnie!!

Gość wiemawsze
Nie zawsze jest łatwo odejsć wiem co piszę bo też mam męża i nigd kiedy trzeba nie ma go przy mnie i zawsze jestem sama z problemem dziećmi i tkwię w tym świecie bo.............. no właśnie nie umię dopowiedzieć dalej . albo tak bo dzieci bo nie mam gdzie pójść bo nie wypada bo to nie patologia. tylko ja czuję się stara i wypalona . Więc uciekaj od niego HArfo 2 jęsli mazs gdzie ito jak najprędzej bo z czasem będzie Ci trudniej aon się nie zmieni wiem co piszę wierz mi

Gość do niemawsze
nie umięsz? to sie naucz