Turqs 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ta reklama mnie napastowala tak długo, aż musiałam to z siebie wyrzucić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Styczeń 21, 2008 a czy redd's to wogole jest piwo? :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Turquoise niezalogowana Napisano Styczeń 21, 2008 Za to spirytus salicylowy kosmetyczny smakuje znakomicie - piję go codziennie, tak jak moi rodzice na 9 miesięcy przed moimi narodzinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turqs 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Jaki malo ambitny i malo wyszukany podszyw :P Nawet Ci sie nie chcialo zaczernic podchwytliwie nicka :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wild Dream 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Może jestem dziwna, ale lubię Redd'sa, szczególnie jabłkowego:P Ale to soczek, nie piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredne to jakieś. 0 Napisano Styczeń 22, 2008 uwielbiam redsa oczywiscie jablokowego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach