Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamgla

tatuaz

Polecane posty

Gość czarnamgla

macie jakies ciekawe pomysly, chcialabym sobie zrobic tatuaz na plecach, tzn nad pupa...ale nie mam wzoru.... macie jakies pomysly?

nie masz wzoru czyli nie wiesz co chcesz mieć na plecach :o to po co ci tatuaż? tatuaż robią osoby które są zdecydowane, przemyślały to dokładnie i dobrze wiedza co chcą mieć

ja sobie niedlugo robie moj nick na ledzwich,,ale najpierw kolczyk i gruszeczka na piersi ^^ (tak tak,zapatrzona w siebie jestem^^ hyhyh)

Gość czarnamgla
ehhh nie o to chodzi, w sieci jest tyle roznych wzorow tylko.... kazdy ma w sobie cos nie tak

idziesz do studia i ogladasz wzory szukaszw necie jaknie ma nic to prosisz o zaprojektowanie jesli sama nie wiesz co chcesz to nei rob tattoo bop chcesz tylko po to aby miec moj kazdy tatoo byl przemyslany o dpocztaku dokońca i jestem z nich cholernie zadowolona

Gość tttuuuu
he moja kumpela tak gadala ze 4 miesiace, wzory i miejsca zmieniala chyba ze sto razy w koncu poszlysmy do salonu bo sie zdecydowala na wzor-kolo powiedzial ze juz dzis nie da rady, zeby przyszla jutro- nie przyszla w ogole bo sie rozmyslila. to bylo 2 lata temu i tatuazu nie ma do dzis:)