Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzona1

chciałam sprawdzić czy pamiętam hasło

Polecane posty

Witaj przyjaciółeczko znudzona1 🌼 I ja Ciebie pamiętam ;-) Czytałam kiedyś mnóstwo Twoich wierszy o ryżu tutaj na tym fajnym forum ;-) Niestety temat ktoś usunął, bo nie moge go zobaczyć nigdzie, a szukałam po wszystkich forach :-( W każdym razie twoje ryżowe, liryczne wiersze bardzo mi sie spodobały ;-) Pozdrawiam Cie moja kochana, Magda 🌼

Wszystko pięknie, bardzo mi miło, tylko że ja nigdy nie pisałam wierszy.. o ryżu tym bardziej.. :)

Gość prosiaczek ubrany w kubraczek
heh stara musztarda jak zawsze na kafe :P witaj znudzona 🖐️ myslalam, ze padlas juz z nudow ;)

kazda z nas pada (szczegolnie, ze starosc nie radosc ;))a z tego co pamietam to wymyslajac nick nie o taka nude Ci chodzilo

O, ktoś ze starej gwardii :) Prosiaczku ubrany, obdzierasz mnie z tajemnicy na samym starcie :). Fakt, nie dopuszczam do nudy, .. chyba nawet nie wiem jak to jest być znudzoną ... A jak jest teraz na kafe? Dalej wieje nuuudą? ;)

wieje nuda...heh calkiem cikawie pisze ;) ale fakt faktem wieje wieje :o zagladam juz sporadycznie, na ogol ranna kawka, papierosek i do pracy ps. pewne chchlikowate stworzenie ma sliczna corcie...widzialas ??

Gość gość
Znudzona:D🖐️A ja mam nawet Twoją fotę gdzieś:D

Śliczni ludzie powinni się rozmnażać ;) i mądrzy też. Świetnie, Jeśli sprawczyni czyta - to szczerze gratuluję :). Choć może buszuje teraz na ciązy i macierzyństwie.............. :D

nie czyta bo nie ma kiedy 😭 i zdecydowanie powinna isc raczej na forum diety :D

heh stara musztarda jak zawsze na kafe Że stara, to się zgodzę, ale że jak zawsze, to już przegięcie. :P

swinia nie swinia...moze sie w koncu zbierze i uchudnie :D;) musztarda...w takim razie Ty tez kawka,i papierosek i to w tym samym czasie co ja :P

jest piekny :) ale slowo "ruchac" zawsze podobalo mi sie najbardziej :D

Prawda? O wiele ładniej brzmi, niż na przykład taki zwrot - \"odbywać stosunek\" brrr... Odbywać, to można służbę wojskową.

Mnie od dawna zachwyca słowo \"kutas\" Kiedyś znaczyło tyle co frędzel, i czapka ozdobiona kutasikami nikogo nie szokowała. A dziś... :)

Gość chochlikowate stworzenie
aaaaa .... tak długo mnie nie było a tu jakieś pomarańczowe badziestwo w zielony rzucik na tło dali :-0 Weź sie prosiak wal na ryj z tymi dietami :D South beach wisi mi na lodówce i dojrzewa :P 🖐️ kobiety

aaaaa .... tak długo mnie nie było a tu jakieś pomarańczowe badziestwo w zielony rzucik na tło dali :-0 Weź sie prosiak wal na ryj z tymi dietami :D South beach wisi mi na lodówce i dojrzewa :P 🖐️ kobiety

czknęło mi się hehe ... przymierzasz się do zrobienia sobie czapki ozdobionej kutasikami ? :classic_cool: