Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Moja prawda o Anglii

Polecane posty

Gość Winetu
zadymy w gospodarce? co masz na myśli? wiesz cos o czym nie wiem?

Gość Winetu
czytam, dlatego pytam

Gość do Jarka
oj bo chyba trafiłeś na jakiegoś przedstawiciela PO:P:P:P

Gość Winetu
ja się grzecznie zapytałem o zadyme w gospodarce i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nie jestem z PO tylko grzecznie pytam o jaką zadyme chodzi.

w gospodarce i nie tylko - obiecał dużo, a teraz się miga - nie pójdę już na niego głosować - a fuj!

Gość Winetu
Przepraszam ale to że nie dal wysztkim podwyżki to chyba akurat dobrze dla gospodarki. Skończyłem ekonomie i cos jeszcze pamietam. Może teraz inaczej uczą :)

Gość a u mnie
Moj maz zarabia 5 tys(pracuje w zawodzie dopiero 2 lata-odrazu po studiach)-ja jestem na 4 roku i rowniez pracuje i zarabiam 2800zl i nie narzekamy-maz w najblizszym miesiacu bedzie mial podwyzke i zapewne bedzie zarabial ok 7 tys.Dodatkowo na swieta dostaje duze dodatki i 13(pensja razy dwa) wiec po co mamy wyjezdzac do anglii lub innych krajow skoro tutak na wszystko nas stac -mozna wyskoczyc na tydzien nad cieple morze....JA SIE STAD NIE RUSZAM:)))

nigdy nie ukrywam, że mam poglądy centroprawicowe, nigdy mi nie przeszło przez myśl by glosować na PO. widzieliście na konferencji po radzie gabinetowej jak Tusk się patrzył na Kaczyńskiego? :D takim wzrokiem jakby chciał go poćwiartować hahaha

Winetu - kicham na podwyżki - mam tyle, że liczę na wspaniałomyślne 200zł! Chodzi mi o inne sprawy, do których się przymierzał a teraz podwija ogon! Ale to nie temat na ten akurat topic.

Gość Winetu
podwija ogon? zapewne masz rację Jaednak pamietam jak przed górnikami podwijał ogon pan Kaczyński , dając świadczenia. Co by nie mówic o Po to pierwszy rzą który odmówił górnikom podwyżki i pierwszy rząd któr wkońcu chce coś zrobić z tym KRUSEM bo do tej pory to były świete krowy

ujadac i szczekac to potrafi najlepiej i zaszczuwac spoleczenstwo, bo rzadzic to juz nie tak latwo i dupa blada wiec dalej winowajcow szuka i porownuje co to poprzednicy zrobilim, poprzednikow nie ma wiec czas do roboty sie wziasc bo ludzie sie zaczynaja smiac i niecierpliwic, zalosna partia bez programu bez pomyslu na rzadzenie krajem

Gość Winetu
Za to PIS mial pomysł na rządzenie. Swiadczenia dla wszystkich , podwyżki dla górników i konferencja co drugi dzień

WINETOU nie interesuje mnie co robił PIS i jakie miał plany i co robił - byli minęli i ich nie ma - WINETOU - odpuść więc sobie to porównywanie - teraz jest PO i teraz oni rządzą - dają się wodzić za nos i tyle - jak chorągiewka - jak zawieje!

Gość Winetu
1 Odnówili roznów z górnikami 2 Zapowiedzieli zmiany w KRUS 3 dali podwyżki lekarzom i nauczycielom (małe ale jrdnak) 4 Znacząco poprawili stosunki z sąsiadami 5. Nie organizuja coągłych nagonek i nie napuszczają jednych na drugich Dla mnie to sa plusy Minusów tez mają ale wedlug mnie jest lepiej

no wlasnie z ta nagonka to przesadziles bo na kazdym kroku obrazaja kogos z PiS, ZRESZTA ja nie mam zamiaru dyskutowac o polityce:) po co mnie to

Winetou: ad1) faktycznie:P:P:P tylko co z tego http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4851631.html ad2) od zapowiedzi do realizacji jest tak jak stąd do księżyca! ad3) za co? no fakt - przecież to najgorzej opłacana grupa społeczna\" Zresztą chyba nadal niezbyt zadowolona: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4854771.html?utm_source=Google&utm_medium=cpc&utm_term=strajk%20lekarzy&utm_campaign=pmedia&adw=1&pmedia=1 ad4) czyżby: http://www.pardon.pl/artykul/3375/rosja_grozi_polsce ad5) nie chce mi się szukać więcej przykładów

yo temat-moja prawda o angli-a wy gadacie o polityce-ja nie lubie polityki -zreszta naiwni wierza w to co obiecuje rzad przeciez to sciema .nie ma co liczyc na rzad trzeba liczyc na siebie

saraanastasia - trafiłaś w sedno - stąd jakakolwiek byłaby ta prawda o Anglii, Irlandii, USA czy RPA:P - jeżeli ktoś ma poczucie, że wyjeżdżając tam zrobił dobrze i jest mu lepiej niż w tej chorej Polsce, to gromkie brawa i nikt nie ma prawa tego krytykować, choćby ta osoba pracowała na zmywaku, albo jeździła na szmacie w przydrożnej spelunie!

Gość xxyzz
a ty @ do Jarka to masz jakies zapędy cenzorskie :) , przywyknij że kazdy ma prawo do własnego zdania

no wlasnie i o to chodzi a moze ktos lubi pracowac na zmywaku i jest szczesliwy?a czy kazdy musi byc menadzerem?nie kazdy ma takie ambicje /a pieniadze to nie wszystko.zyjcie i pozwolcie zyc innym wiecej luzu .niech kazdy zyje jak chce byle innych nie krzywdzi yo to moje zdanie

xxyzz - otóż to - ten który zapier*ala na zmywaku albo na szmacie również - jeżeli tylko jest szczęśliwy z tego powodu!!!

Gość chcę pracy
a ja jestem od tygodnia w anglii i nie mogę dostać pracy , wszędzie mówią że trzeba czekać ale jak długo?