Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze bede kelnerka

praca KELNERKI zagranica

Polecane posty

Gość moze bede kelnerka

czy ktoras z was pracowala jako kelnerkA? bo mam szanse na taka prace w chinskiej restauracji co powinnam wiedziec i na co byc przygotwana? jakie moga byc moje obowiazki oprocz przyjmowania zamowien i podawania jedzenia? czy kelnerka po zamknieciu tez pomaga s[przatac kuchnie czy po prostu wychodzi? czy dobra znajomosc jezyka wystarczy? moj ang jest jeszcze dosc "niesmialy" bo jestem tu od niedawna i probuje sie osluchac z ich ciezkim akcentem (okolice cork)...i ogolnie czy to jest fajna praca czy szukac gdzie indziej?

Gość ewka23
hej,ja bylam kelnerka we wloskiej restauracji i bylo fajnie!!pracowalam tam przez ponad rok.my musiałysmy po zamknieciu lokalu posprzatac sale ale kuchnie sprzataly osoby ktora w niej pracowaly,dobry angielski to podstawa ale napewno sie rozkrecisz,praca jest fajna bo mozna poznac duzo fajnych i wplywowych ludzi,ja ci radze sprobowac bo to nic trudnego!!pozdrawiam!!

wszystko zalezy od miejsca w ktorym bedziesz pracowac, ja tez jestem kelnerka (na pol etatu) i oprocz zamowien, calego serwisu jaki musi umiec kelnerka - nie sprzatamy.. plusy to oczywiscie dosyc dobre pieniadze :)

Gość moze bede kelnerka
dziewczyny, a powiedzcie czy to jest trudna praca? nie pytam czy ciezka ale czy trudna, czy wielu rzeczy trzeba sie nauczyc czy kazdy sobie poradzi jesli w miare zna jezyk?