Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość illoo

DziewczYMNY nie brzydzicie się jak facet wam robi minetę

Polecane posty

Właśnie! Dziewczyny w ogóle za dużo o tym rozmyślają. Powinny raczej dawać to, co mają najlepszego i brać to, co chcą. Bez zbędnej filozofii.

Gość Qill
dziewczyny mają pewne opory ale nie widzę tutaj powodów dlaczego ktoś miałby powiedzieć, że coś jest obrzydliwe albo coś się toletuje albo nie

Właśnie! Albo akceptujesz swojego partnera "z dobrodziejstwem inwentarza" :) albo nie. Ja lubię lizanko.

A o ogóle, to nie rozumię pytania w temacie. Dlaczego dziewczyny brzydzą się minety. To już raczej można by zapytać facetów czy się tego brzydzą. A dziewczyny można by zapytać czy brzydzą się brać do buzi. Ty się brzydzisz

Gość kacper70
Nie ma nic wspanialszego na swiecie jak wspanialy zapach i smak podnieconej kobiety.Tu nie ma co sie brzydzic.To jest poezja dla mezczyzny.A dla kobiety prawdziwa rozkosz.Sprawdzcie sami.

Gość keller
Ja uwielbiam lizać odbyt mojej niuni, jest zawsze taki słodziutki, jak wypnie tyłeczek to moge go lizać przez godzinę

Gość keller
a najbardziej mi smakuje jak niunia nie wytrze pupy po sranku

Gość napletek
..do Kacper70.........chłopie masz rację .......nie ma nic lepszego niż mokra...gorąca.....śliska.......słodziutka cipka...mniam ..mniam

Gość gość
Słodziutka, to jak chyba sę ją miodem posmarujesz.;)No chyba, ze w erotycznym amoku potrafisz sobie wmówić rożne rzeczy, ze smakami włącznie:D

Gość keller
ja uwielbiam lizać cipkę i odbyt mojej dziewczynie zawsze jest czyściutko i ma super smak!

Gość ktos tam seem
jak mozla lizac komus odbyt? dlaczego niby to uwielbiacie?

Gość Dyskretniak
ja chce zrobić minetke!! dużo o tym czytałem i bardzo mnie to podnieca.. jest ktoś z Bielska?? :)

Gość aniulka1234
Ja uwielbiam zaraz po seksie francuskim całować sie długo długo po francusku... Nie wiem dlaczego, ale bardzo mnie to podnieca, kiedy zaraz po minecie mogę go pocałować i jeszcze czuć ten smak. I co, dewiacja?

Gość jola p. 40-tka
A czegoż tu się brzydzić? U mnie jest to najczęstsza forma stosunku z trzech powodów:- ponieważ nie jesteśmy dopasowani (obszerna i głeboka pochwa i mały członek), - ja potrzebuję min. 2 orgazmy dziennie, on 2 razy w tygodniu, - oboje uwielbiamy to robić. Jest to wspaniałe i każdą dziewczynę zachęcam do takiej formy seksu.

Gość Kasiowa
Słuchajcie bo jestem dziewica nie byłam jeszcze z mężczyzną w stosunku . Gdy mężczyzna Robi "palcówkę" i poczuje śluz mam nie odrzuci go to ? bardzo sie tego boje .

Gość Kasiowa
Słuchajcie bo jestem dziewica nie byłam jeszcze z mężczyzną w stosunku . Gdy mężczyzna Robi "palcówkę" i poczuje śluz mam nie odrzuci go to ? bardzo sie tego boje .

Gość grau39
Już Św. Augustyn twierdził, że coś co jest pomiędzy diurą od moczu a dziurą od kału nie może być czyste. I przez tego durnia mamy teraz kupę kłopotów z seksem!!! Wszystkim Brzydzącym się przypomnę, że tą orzydliwą dziurą przychodzicie na świat, we krwi śluzie a niektórzy nawet ubabrani kałem. Ale do cholery potem dzieciaczka się wyciera myje i się go kocha. To samo robi się z diurką - wyciera się ją, myje się ją i dalej się ją kocha. A jak ktoś ma z tym kłopot, to niech się zapisze do mnie na korespondencyjną terapię seksuologiczną. Nie mogę pomóc mojej obrzydzonej żonie, to może pomogę czyjejś.

Gość jakis tam typek
a ja wam powiem ze wczoraj mojej pani taka minete zrobilem ze az furczalo:) heh niema to jak swierza cipka po kapieli... :D

Gość keller
Ale i tak nad lizanie cipy, przedkładam dokładne lizanie odbytu mojej dziewczyny, szczególnie wtedy gdy od kilku dni jej sobie nie myła albo jeszcze lepiej, podcierała. Ah, ten zapaszek i brązowy kolor dookoła jest po prostu debeściarski.

Gość grau39
Eeee no nie prowokuj ... zgrywa się ... Dupcie trzeba myć. Takie rzeczy, to już peryferie seksu w kierunku odchyleń. A jak ci bąki do buzi puszcza, to też lubisz? :) Trefniś.

Gość dvdfsdfdfssdf
haha jestem damian. jak chcecie sexu alebo minet to an gadu piszcie 18337799

Gość nienajoma xdd
Oczywiście ze wkładanie języka do pochwyy ;)

Gość xxl-men
Wazne jest - cipka umyta i ogolona. Mialem juz przypadek - lizanie nie bylo smaczne.

Gość mario kraków
Witam wszystkich forumowiczów. O.M. G.Co wy wypisujecie.Jak można się brzydzić minetki!!!!Może miałyście Partaczy którzy chcieli tylko spróbować,albo poślinić i zostawić!!!Nie jestem mistrzem ale paluszkiem i językiem potrafię doprowadzić kobietę do orgazmu!!Oczywiście nie każdą i nie odrazu(kwestia poznania)Może miałyście Panie tylko minetkę po bożemu,zaślinioną i koniec??Może pozycja 69 wspólna minetka????!!!! ALE WSZYSTKIM PANIOM POLECAM MINETKĘ OD TYŁU!!!!Niebo w ,,Gębie,, Kobieta leży na boku,a facet pieści muszelkę od tyłu bardzo głęboko!!!!!,głaszcze brzuszek i uda.Jak spróbowałem 1 raz to potem miałem zerwaną żyłkę pod językiem na okrągło!!!! P.s.Wiadomo!!Higiena i depilacja nr 1

Gość xxl-men
Ja tam sie nie brzydze minety, wrecz przeciwnie, ale kiedys robilem minete kolezance mojej ex o 6 rano, przed poranna toaleta - to nie bylo przyjemne.

Gość rozsądna
Chinka Czikuczikulinka A jak wam liże drugą dziurkę to też jest dla was obrzydliwe? -------------------- A jak zrobisz kupę to Ci też zjada ? Tojest odbyt,a odbyt jest fuuu !