Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upppp

FAŁSZYWA BYŁA przyjaciółka

Polecane posty

Gość upppp

Miał ktoś? podzielcie się doświadczeniami. ....

Gość z lew...
beznadziejna sytuacja....

Gość a co ja mam powiedzieć
moja "niby" przyjaciółka chce odbić mi męża i zniszczyć moje szczęście.Mówi,że zle odbieram jej zachowanie,ale kobieta przeczuwa takie sprawy i umie ocenic sytuacje.Obserwowałam ją i nadal obserwuję i mogę z całą pewnością przyznać,że nie myliłam sie co do jej intencji.Chce,pragnie mojego małżonka i już nawet tego nie ukrywa.Niezła przyjaciółka,co?

Gość upppp
suka a nie przyjaciółlka. Bądź czujna, zerwij z nią kontakty, nie zapraszaj do domu, nie rozmawiaj z nią. Olej ją.

Gość Dzika_Lilianna
Mialam taka kolezanke i w sumie dalej mam ale nasz kontakt jest juz baaardzo ograniczony i na odleglosc. Niestety tez miala \"ta wade\" ze lepila sie do chlopakow ktorych poznawalam. Poki nie byly to powazne znajomosci to wine przypisywalam bardziej tym facetom anizeli jej. Niestety gdy przedstawilam jej mojego narzeczonego (teraz meza) to widzialam ze znow prubuje na nim te jej sztuczki: specjalnie gadala tak zalotnie, zachowywala sie jak jakis podlotek, dziwne usmieszki, patrzenie w oczy. Na szczescie na niego to nie dzialalo. Jeszcze pottem spytal sie czy ta kolezanka ma wszystko w porzadku z mozgiem:))) Ona to tlumaczyla ze jest serdeczna wobec niego stad to zachowanie. Na szczescie nie mieszkamy w polsce wiec kontakt z nia jest juz prawie znikomy, choc ostatnio pisala kiedy znow bedzie w polsce bo chce sie z nami spotkac. Jej niedoczekanie.

Gość kasik___
moja chciala za wszelka cene poklucuc mnie z chlopakiem z ktorym sama mnie poznala. nie wiem po co skoro sama miala chlopaka i ponoc go kochala. potem powiedziala ze jestem zla przyjaciolka bo nie doceniam tego co ona dla mnie robi i ze nigdy nie miala we mnie oparcia co jest kompletna bzdura bo szczescie przyjaciol stawiam na rowni ze swoim. no i tak to sie skonczylo a dzis jestem szczesliwa z tym chlopakiem:)