Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ene duuuueeee

jaką muszę miec prędkosc netu,żeby skype działał poprawnie?

Polecane posty

Gość ene duuuueeee

zależy mi też na kamerce. czy przy 1mega będzie dobrze działał i odbieał obraz? jak na razie, mam 256 i za cholerę nie da rady... co dopiero mówic o kamerce:P

jak miałem neo 128 chyba 3 czy 4 lata temu to śmigał bez problemów:)

Gość ene duuuueeee
mnie przy 256 strasznie przerywa i rozłącza... o prostu nie da się. a może jest jakiś inny powód?:O

Gość ene duuuueeee
Download: 11 kbps Upload: 60 kbps bardzo źle???:P dodam, że kompletnie się na tym nie znam, a internet mam w orange...

ene duuuueeee ---> tragicznie, ale w Orange to norma (jak i w innych komórkowych) :p Musiałabyś złapać UMTS, żeby chodziło dobrze, ale to i tak nie jest dobre łącze na rozmowy głosowe czy video :p

Gość Człowiek_z_nikąd
Z taką szybkością będziesz miała zniekształcony głos swój i rozmówcy i na pewno będą opóźnienia. Niestety internet z sieci komórkowych jest słaby jeżeli znajdujesz się daleko od przekaźnika

Gość zrobilam ten test
mam taka sama neostrade - 256, wyniki - 268 i 111, wiec cos jest z Twoja nie tak jak powinno byc, aha - uzywam skypa i chodzi normalnie, nie przerywa

Gość ene duuuueeee
no to mnie załamaliście... Wykolejony - nie mam włączonego żadnego takiego programu... na szczęście za 2 miesiące kończy mi się umowa

Gość a ile placisz za Orange
na miesiac?

Gość ene duuuueeee
płacę 60 zł :O niestety 2 lata temu nie miałam możliwości podłączenia internetu z TP... no i się wkopałam. Są limity, pod koniec miesiąca tak bardzo "zwalnia", że na prawdę trudno cokolwiek robic przy takiej prędkości... ale umowę mam na 256... i mieszkam jakieś 2-3 km od nadajnika teraz wyszło mi: Download: 22 kbps Upload: 46 kbps

Gość Człowiek_z_nikąd
Czy aby na pewno dobrze spisałaś wartości, bo jeżeli tak to coś jest nie tak upload nigdy nie jest wyższy od downloa