Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwięziona29

czuje sie więźniem swojego ciała

Polecane posty

Gość uwięziona29

czuję się uwięziona w swoim grubym, niedokonałym ciele. Jestem przez nie własnie odrzucana całe życie. Jestem sympatyczna, mądra, ale teog się nie widzi. Moje szczupe koleżanki natychmiast są wyjątkowe. One są owszem wyjątkowe w sensie ciekawe, ale ja też taka jestem. tylko nikt tego nie widzi. czemu aż tak trudno pominąc ta cielesnośc?spjrzeć głębiej. wiem, wiem,, najpierw liczy się wygląd. czy sa osoby z podonym problemem?

Gość da sie zrobić
schudnij....

Gość Meine Baby
Schudnij, zacznij o siebie bardziej dbac ale bez przesadzania w druga strone. Po prostu zacznij zyc w sposob bardziej zdrowy a wtedy zaczniesz i lepiej wygladac i lepiej sie tez poczujesz.

Gość przejdz się
po ośrodku rehabilitacyjnym, zobacz koszmarnie chorych ludzi np z mpd, a potem myśl o swoim niedoskonałym ciele..... Dla tych ludzi ich istnienie jest koszmarem w ich ciałach a to co ty piszesz to brednie i robienie sobie problemów na siłę.tyle w temacie

Gość sranie w banie3
można byc szczupłym i mimo to nie byc lubianym, byc samotnym i nie akceptowac siebie samoakceptacja wynika z wnętrza a nie z tego jak wyglądasz mam gęste, blond włosy do pasa i chujnia i tak się czuję fatalnie a pewnie nie jedna laska by o takich włosach marzyła ani szczupła sylwetka ani ładne włosy nie czynią mnie ani trochę szczęśliwszą polub siebie i nie myśl że wszyscy oceniają cię tylko na podstawie wyglądu

Gość uwięziona29
oczywiscie, że mój problem wobec cieżko chorych jest niczym:o..ale to jues mój problem, dla mnie ogromny, to jest moje zycie, w którym jestem notorycznie odrzucana na rzecz atrakcyjniejszych. notorycznie.

Gość sranie w banie3
a myslisz że typ faceta, który wybiera atrakcyjną laskę to po jakimś czasie nie wymienia jej na inny model ?! chyba nie ma czego żałowac.... życie przed tobą, jesteś młoda i jestem pewna że prędzej czy później poznasz jakiegoś wartościowego faceta