Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję waszej pomocygj

Podrzuccie mi jakiś pomysł na pracę-jak Wam zdarzało się pracować?

Polecane posty

Mieszkam w małym mieście i nie ma dla mnie pracy np w sklepie.Muszę wymyślić coś oryginalnego.Jestem nastolatką

No ale w mojej metropolii nie ma takich możliwości. a co właściwie robi hostessa??

Hostessa? rozne rzeczy. jedne hostessy stoja w supermarketach na promocjavch, inne jezdza na rozne imprezy (czyt. wyjazdy sluzbowe) duzych firm i tam reklamują rozne rzeczy.Wyjazdy są lepiej platne! Dodatkowo jezeli jestes fotogeniczna i ktos Cie zauwazy, mozesz pozować jako modelka. Ja niestety jestem za niska wiec mialam tylko propozycje z fotomodelingu .... i to tylko kilka :O

mam ładne ciało wymiary 172/98/60/89, waże 54 kg, może mogę zostać fotomodelką albo dziewczyna do towarzystwa? jak myślicie, z tego może być niezła kasa, moja koleżanka spotyka się z jednym żonatym gościem i on jejj daje 2 tysiące na miesiąc ( a spotykaja się raz na tydzień)

Gość jakiś chłopak
Jeżeli masz tak zwaną 'artystyczną duszę' to spróbuj robić MAKATKI albo coś w tym stylu i sprzedawaj na Allegro :)

może się powtórzę ale... każda kobieta może wykonywać co najmniej jeden zawód - wiadomo jaki🖐️

Gość Hostessa jak to hostessa
głównie daje na pokazach i przy innych okazjach :P

Gość potrzebuję waszej pomocy567
Metropolia to była ironia ;) Mieszkam w małym miasteczku.Mam 19 lat.Fotogeniczna niestety nie jestem :(

To o wymiarach to podszyw Nie mam talentu plastycznego :(

O to mi chodzilo :) Mozesz zglosic sie do agencji modelek i hostess. jezeli mieszkasz niedaleko duzego miasta napewno zalatwią Ci tam pracę, przynajmniej w weekendy.Kto wie, moze pozwolą pracować u Ciebie w miasteczku. Dodatkowo jestem pewna ze jest u Ciebie jakis bar, pub albo klub, zawsze jest zapotrzebowanie w kelnerki i barmanki :) Jestes juz pelnoletnia wiec nie byloby problemu.Ja za barem pracowalam w wieku 17 :)

Gość jakiś chłopak
Jak czujesz, co byś chciała robić , czy lubisz się na przykład zajmować kwiatkami, przesadzaniem roślin i ogólnie babrać się w glebie ? Jeżeli tak to mam pewnien pomysl :)

Lubię nawet.Co to za pomysł??