Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minia789

moja foczka pierdzi.../

Polecane posty

Gość Minia789

może to dziwne i śmieszne, ale tak jest, gdy sie kocham ze swoim chlopczykiem po stosunku moja foka pierdzi... nie wiem czemu tak sie dzieje, strasznie mi wstyd, moj misio sie na poczatku smial ale mi bylo strasznie wstyd i w ogole głupio, teraz z tego ja się smieje, on powstrzymuje sie jednak od smiechu zeby mi nie bylo przykro :( zawsze kiedy ona pierdzi odechciewa mi sie od razu sexu.. co ja mam zrobic :/ jakas głupia jestem czy co heh. Nie chodzi o to jak mam sie zachowywac przy swoim chłopie bo juz to opanowałam ale o to czy ktos tez ma taki problem :? czy jestem sama :(

Gość bo to foczka pierdzioszka
była....

Gość rty
nie przejmuj sie! po prostu podczas stosunku do srodka twojej "foczki" dostaje sie powietrze a potem musi z niej ujsc. sprobuj w innych pozycjach kochac sie z chlopakiem.

Gość Dziołcha z Kołczygłów
To zarżnij świnię jedną, albo wywieź ją do zoo

Gość Minia789
Nie wiem dlaczego ale zawsze poprawiacie mi humor ;p hehehe, a ze dostaje sie powietrze to ja wiem, ale jednak troche mi wstyd;p chlopak kocha moja foke i jest dobrze ;p fajnie ze nie jestem sama ;p heheheeh

Gość rumcajs123456789
gdy sie kochacm ze swoja dziewcyzna jej foczka tez popierduje sobie ale mi to nie przeskzadza wrecz przeciwnie podoba mi sie to i chce mi sie wtedy jeszce bardziej :) czy to normalne?

Gość wIeLkIpYtOn69
ja gdy sie kocham z moja dziewczyna tez tak ma i zawsze sie na mnie obraza ale mnie to w cale nie rusza rozumiem ze sie dziwnie wtedy czuje ale zawsze jej powtarzam ze to nic zlego ze mnie to nie odrzuca ale ona i tak potem jest smutna i obrazona na mnie. nawet sie z tego nie smieje jak sie juz takie cos zdarzy zeby jej pokazac ze mnie to nie rusza ze to nic zlego

Gość Minia789
wiesz co nie prawda nie obrazam sie, raz sie tlyko obrazilam bo sie zaczales smiac, a mi sie zrobilo przykro ze wstydu ale z ciebie dupek żołędny!! i nie klam;p hehe gópj ty

Gość wIeLkIpYtOn69
oj no dobra raz sie obrazilas a ja sie zaczalem smiac bo ty sie zaczelas smiac ;p i ju a ty ju potem foch na 5 minut ;p

Gość Minia789
DObra no to rzeczywiscie obraza na 5 min i oczywiscie z twojej winy ;p masz sie nie smiac z mojej foki gópcze TY

Gość wIeLkIpYtOn69
nie smieje sie z twojej foczki dla mnie tomoze nawet ona gwizadc i spiewac ;d kooooocham tw foczke jak i cala ciebie ;d

Gość Kobra 33
Moja też pierdzi i chyba wszystkie pierdzą. Bez względu na pozycję - na jeźdzca jak schodzę z faceta też jest pfff . Co robić? Ja ustawiam blisko sprzęt grający i podkręcam muzykę w czasie kochania. I niech sobie pierdzi do woli :)

mojka tez.bo powietrze tam wchodzi i potem wychodzi.glupio mi bylo,a on sie smieje.ale to normalne

Też tak mam, szczególnie na pieska :D Ale facet na szczęście wiedział, że to normalne :P

Gość do Kobra 33
szkoda ze jeszcze WIelkiej Orkiestry Symfonicznej Polskiego radia i teatru Balszoj nie ustawiasz przy lozku ...

Gość onanista.....
jesteście ROZKLEPANE..........tylko rozklepanym cipka pierdzi foczka

Gość antoninar
a glosno pierdzi sie wtedy? czy to raczej takie piardoszki sa?

Rozklepane??? Miałam tak już podczas 1. w życiu seksu, kiedy zmieniliśmy pozycję na tę od tyłu. Bardzo musiałam być wtedy rozjebana, nie ma co :O

Gość Kitty Kat
ja też mam tak samo, zwłaszcza po sexie :) siedze obok chłopaka a foczka wydaje śmieszne odgłosy,trochę to dla mnie krępujące ale zawsze się śmiejemy :)

Gość ygyg
forum dla pustaków i analfabetów!!!

Gość gość
Nie wiem czy rozkłapane ale u dziwek zawsze pierdzi c**a jak się ją od tyłu zbombarduje.A d****a to wiadomo rozjechana już.

Gość mrogla
nie wiem co jest: jak facet zalozy moje nogi na swoje ramiona i mnie ostro posuwa,to popierduje jak wemnie wchodzi,a wchodzi dosyc gleboko,ma dluzszego od tego poprzedniego:: czy to moze dlatego ?? czy ktoras z was cos takiego miala jak sie bzykala na calego

Gość gość
moja tez pierdzi,ale facet mi mowil ze to nic nie smierdzi

Gość ogr77
a mnie to dupa pierdzi bo nie mam foczki. też tak macie ?