Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LATKA25

kREDYT NA MIESZANKO W POLSCE!!!

Polecane posty

Gość LATKA25

Mam zamiar wziasc kredyt na zakup mieszania w Polsce!!Od 3 lat mieszkam i legalnie pracuje w Szkocji!! Jaki bank udziela kredytow na zarobki w funtach??Jak to wyglada od strony formalnej?Moze ktos juz przez to przzebrna??Wdzieczna bede za wszelakie rady!!!

Gość Luiska
polecam skontaktować się z jakąś infolinią doradców finansowych, ostatnio pełno jest reklam Open Finance, albo Expander, oni mają w swoich ofertach kredyty kilku banków, przypuszczam, ze oprócz spotkania będzie też możliwość rozmowy telefonicznej... w umówionym terminie...

Gość LATKA25
Luiska dzieki wielkie z ta sugestie!! Moze ktos jeszcze cos doda...?

Gość sprezynka
witam. zakladalam podobny topikkilka osob odpowiedzialo. jesli w wiesz zastanow sie nad taka opcja: znajdz w swoim miescie oddzial Nat Westu.ten bank polaczyl sie z PKO w polsce.w londynie maja swoj oddzial caly polski staff.wystarczy miec konto w pko w polsce i otworzyc konto w nat west.kredyt mozna wziac w funtach ,zlotowach,frankach i w euro.oczywiscie trzeba spelnic jakies wymagania.poszukaj w necie informacji bo ja juz nie pamietam ale podane tam sa numery na infolinie po polsku.jest umieszczony kalkulator ,ze samemu mozna wyliczyc przypuszczalne raty itd.ja sie zastanawiam nad ta opcja ale niestety nie mam chwilowo czsu zeby nawt zadzwonic tam.gdybys byla pierwsza podziel sie informacjami bede wdzieczna.pozdrawiam

witam wlasnie biore kredyt w banku pko bp na zakup nieruchomosci w polsce, akceptują moje dochody osiągane w anglii. Wyslali mi na maila wszystkie potrzebne dokumenty po polsku i po angielsku.

Gość sprezynka
ja-mrowka czy moglabys podac troche wiecej infrmacjibo mnie to bardzo interesuje.bardzo prosze :) .jestes w londynie i masz dostep do pko czy wlasnie przez nat west? pozdrawiam