Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M Kaczuszka

tak jest na emigracji

Polecane posty

Gość M Kaczuszka

-brak znajomych -totalna nuda - a ostatnio nawet kiepsko z kasa po co tu siedze?? bo nie mam do czeg w Polsce wracac - ani studiow ani mieszkania to mnie dobija tak straszliwie, ze az lekarz zaczal mnie leczyc na depresje a moze jest jakas szansa na swiatelko w tunelu??

Gość sprawdz go ...
tez tak mam !!!!!

Gość M Kaczuszka
najgorsze ze nawet znajomi w Polsce nie sa juz tak blisko ze mna jak byli kiedys

Gość M Kaczuszka
Norwegia - oslo

Gość M Kaczuszka

Gość M Kaczuszka
nie wkleilo sie . dokladnie 10km od Oslo

Gość lilou
A w Norwegii nie wymagaja studiow??

Gość Kaczorka
a jestem w Polsce ani pracy ani studiów a znajomi tacy zaborczy. Dół za dołem. Co Ty na to?

Gość M Kaczuszka
moze to tylko moje wyobrazenia?? moze w Polsce nie jest wcale tak fajnie jak mi sie wydaje??

Gość M Kaczuszka
wymagaaja

Gość lilou
To jaka roznicz czy w Polsce czy w Norwegii skoro i tak studiow nie masz? Co cie trzyma w tym kraju?

Gość M Kaczuszka
tutaj chce zaazcac studia od wrzesnie

Gość upupupupupupupupu

Gość lubiany
Hej witam Kaczuszka przeprowac sie do niemiec ja tu zyja i mi nie jest lekko ale ujdie ,tak jak pisalas znajomi nie sa tacy jak kiedys a wszystko inne idzie nie tak a z jakiego miasta w polsce pochodzisz? narazie jestem na lini

Gość mamamamam
w polsce jest chała wszyscy którzy wracają chcą znowu wyjechać ty kobietko poprostu tęsknisz przypomnij sobie jak żyłas w polsce było ci dobrze? po co wyjechałaś?

Gość to tylko szok kulturowy
człowiek nie potrafi się odnaleźc, tęskni za rodziną i znajomymi miejscami trzeba sobie znaleźc jakieś hobby, klub fitness czy coś to wtedy jest ok byłam przez rok w Stanach to znam ten ból nie miałam dokąd pójśc, nie miałam znajomych, całe dnie w domu gdy poznałam kumpelę zaczełyśmy razem chodzic na zakupy, do kina, poznałyśmy fajnych facetów i zaczeło sie kręcic, spędzaliśmy każdy weekend razem i było ok, smutki znikneły

Gość lubiany
U mnie tez tak bylo a teraz ujdzie mam znajomych , najgorzej w te deszczowe dni ale powoli idze naprzod a tam gdzie ja mieszkam nie mozna sie nudzic szczegolnie w lato bo to jest Expo Stadt he he i piekne miasto

Gość lubiany
no co nie ma nikogo? szkoda

Gość M Kaczuszka
byc moze tesknie czy juz zawsze tak bede tesknic??

A mysmy sobie znalezli tutaj nowych znajomych...Z tymi w kraju sie kontaktuje przez neta (nawet czesciej,niz jak mieszkalam w Polsce,bo wtedy praca,dojazdy do pracy i przerzucanie dziecka po rodzinie zabieralo mi czas). Tutejsi znajomi maja podobne problemy,co ja...Na nude nie narzekam,jest tu duzo do robienia,tylko ze my z mezem jestesmy troche \"uziemieni\" opieka nad dzieckiem..Na poczatku wydawalo mi sie,ze tu jest pustynia-ale teraz sie rozejrzalam w sytuacji,pozdobywalam troche adresow... Moze od sierpnia pojde sie douczac?! Jak uda sie zgrac prace i dziecko.. W sumie nie widze duzej roznicy miedzy tutaj a Polska-tylko ludzie po onnemu mowia :-D

...ale moze mnie jest latwiej,bo w Polsce zmienialam kilka razy domy, srodowisko?

Gość M Kaczuszka
a skad jestes glass??

Gość M Kaczuszka
acha , myslalam, ze z Norwegii mnie tuta POlacy wielokrotnie oszukali badz wykorzystali dlatego sie odcielam

Gość Millyy
Ja na samotnosc nie narzekam, kolegow w pracy mam wspanialych, super prace o ktorej nawet nie marzylam, kochanego narzeczonego, ale i tak smutno mi jakos. Moze dlatego ze wokol sami mezczyzni, mam prace bardzo meska i same chlopaki dookola. Dzisiaj sie wlasnie zapisalam na silownie, wlasciwie zeby sie zaprzyjaznic z taka sympatyczna kolezanka, a ona sie wlasnie wypisala! Ale jak wracam do domu w Polsce to tez mi czegos brak..

Gość Millyy
Czasem jestem taka szczesliwa a czasem mam kryzys i nie moge sobie znalezc miejca

Gość lubiany
aoaj wy macie problemy zdrowie to chyba najwazniejsze czy nie ?