Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N.W.A

!!!!!!!!!!!!!!siłownia !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość N.W.A

mam takie pytanie czy przeszkadzało by wam to jakby was chłopak brał odżywki ??? bo ja niechce brac ale wiem że dziewczyny lubią napakowanych facetów a ja jak będę cwiczył 3 razy w tygodniu po 2 godz to co najwyżej będę szczupły :(:O co robic ??

Gość N.W.A
JUŻ SIĘ ZACZERNIŁEM

TAK MIAŁO ByC :P więc co wy na to brac czy nie ??

Gość dziadu
te odżywki cie tylko napompują wodą :O a jak skończysz brać to ci może zostanie 20% z poprzednich rozmiarów i rozwalona wątroba...

Moim zdaniem nie potrzeba brac żadnych odżywek. Znam mnóstwo osób, które chodzą na siłownię, odżywek nie biorą a wyglądają super. Tylko trzeba porządnie ćwiczyć a nie siedzieć i udawać, że się chodzi na siłkę:P I trzeba ćwiczyć długo, najlepiej po prostu zawsze, całe życie. Mój brat był chudy jak pająk, ćwiczy tylko od czasu do czasu, wcale nie regularnie, do tego dużo je, ale takich normalnych rzeczy, tzn. nie jakieś zupy w proszku, Mc Donalds, kanapki z padliną, tylko normalne, w miarę zdrowe żarcie i przytył już 20kg:classic_cool: Do tego wcześniej miał krzywe plecy. A jakoś mu się wyprostowały. 🖐️

ja chcę przytyc max 5 kg ale dlaczego dziewczyny lubią napakowanych facetów

Gość dziadu
siłka na pewno nie wyprostuje pleców krzywy kręgosłup nie powinien być przeciążany bo powoduje to dalsze deformacje i szybsze twardnięcie kośćca

Gość dziadu
no to jedź dużo makaronu ryb i siłownia 1x w tyg basen i masz fajną rzeźbę nie potrzeba ci odżywek myślałem że ty chcesz jakoś drastynie sie zmienić

Gość dfffdd
A co Ciebie dziewczyny obchodza? Chcesz dla nich zdrowie marnowac?

ja chcę tylko trochę przypakowac ibez odżywek ale wiem że dziewczyny lubią raczej dużych facetów :O

Gość dfffdd
jak przytyjesz 5kg to raczej duzy sie nie staniesz

no wiem :(:O więc się pytam o te odżywki czy warto brac

No bez przesady, wiem, co robię. Poradziłam bratu co i jak ma ćwiczyć, nie podnosi ciężarów 80kg na jednej ręce:O I jakoś mu się plecy wyprostowały, a miał skoliozę od dziecka:P Nie róbcie z siebie kaleków. ja tez nie jestem zdrowa osobą, teoretycznie nie powinnam się wysilac, ale nie mam zamiaru leżeć na katafalku i czekać na posępnego żniwiarza:P Ze swoje strony chciałam jeszcze dodać, ze kobiety lubią mądrych facetów, a nie dużych. Chociaż tak samo jak Wy lubicie zadbane kobiety, tak samo my wolimy zadbanych mężczyzn. Wy liczycie na szczupłą sylwetkę, talię 60cm, okrągły tyłek i duże piersi, a my na to, że facet ma przynajmniej ładnie zarysowany brzuch i klatkę piersiową🖐️

a to chyba się za dużo nasłuchałeś bzdur a za mało pomyślałeś. Po pierwsze jeśli chcesz coś osiągnąć to najważniejsza jest regularność ćwiczeń i posiłków. Odstawiasz alkohol - niestety spala białko. Przestawiasz się na regularnych 5 posiłków dziennie, zajadasz się piersiami z kurczaka 2x dziennie (waga powinna mieścić się między 125g a 175 g), dieta ryżowa, regularnie kładziesz się spać o tej samej godzinie. idziesz na siłownię z prawdziwego zdarzenia (niekoniecznie z najnowszym sprzętem ale za to z prawdziwym trenerem) i tak dalej i tak dalej, przynajmniej przez 2 lata. Alternatywą jest omka, metka, dianabol, testosteronik (jakie piękne piersi dostają faceci po długim czasie brania testosteronu) i inne świństwa. Zastanów się nad tym czy nadal chce Ci się być napakowanym ;)

Gość koskik
odrzywki sa wykurwiste , nie macie pojecia co kurw gadacie

Gość kenobi
hhahaha amatorzy bo mnie powali dochodzi sie do pewnego wzrostu masy miesniowej i stop Cialo daj bloka i koniec obojetnie jakie diety odzywki wam nie pomoga heh trzeba clomid na odblokowanie i koksy kuracje i pozniej podtrzymac odzywkami powodzenia

Gość Silacz
Ale po co.... chodzic na silownie zeby tylko ladnie wyglodac..jak nazwa wskazuje to silownia a nie modelownia. to sport dla prawdziwych facetow ktorzy chca podnosic wiecej i wiecej a nie ladnie wygladac...jak jakies pedaly. pozdro dla silaczy

Gość Kamiloo
No wlasnie popieram ;) Duze ciezary to co najbrdziej podnieca ;)

Gość lokilocki
najlepiej znalezc kogos do pary na silownie mozna se nawzajem zastrzyki robic te metaforyczne i te niemetaforyczne dobra jest tez karma dla swin

Gość Sweter
oj.. ludzie. jestem D Z I E W C Z Y N Ą i chyba lepiej wiem co się dziewczynom podoba. również chodze na siłownie, regularnie jem i śpię, ale to nie o to chodzi, żebym była superszczupła i napakowana.. i zeby się wszyscy za mną oglądali (to się dzieje samoistnie..;D ).. to powinno przynosić satysfakcję dla samego zainteresowanego (ja uwielbiam ćwiczyć.. ) dziewczyny nie lecą na sztucznie napakowanych.. lepiej zeby był mądry i miał ''zwykłe'' nie napakowane jak pudzien mięśnie, niż same sterydy zamiast mózgu..! Jak coś robić to nie dla innych tylko z myślą o sobie (no i ukochanej!!!!!!) i zdrowiu. nie można przesadzać.. bo jakbyś się czuł tak sztucznie napakowany? fajnie byłoby ci ze spie;)doloną wątrobą? sądze, że nie. tak samo jak dziewczynom (przynajmniej mi) nie byłoby przyjemnie z silikonowymi piersiami.;) tak więc, ;) uważam, że sterydy możesz sobie darować, zaoszczedzić kasę na nowe delikatne perfumy lub dezodorant i ruszać na siłkę, żeby poćwiczyć dla siebie. ;))

Gość uncle.b
żeby zwiększyć masę wcale nie potrzeba koksu i nieprawdą jest, że w pewnym momencie mozliwości w kulturystyce naturalnej się kończą. Zawsze podstawą jest dużo białka w diecie, odpowiedni trening (prawidłowe technicznie wykonywanie ćwiczeń) i regeneracja. Do tego warto eksperymentować z różnymi metodami treningu w ten sposób organizm się za bardzo nie przyzwyczai i cały czas będzie rósł (po warunkiem, że otrzyma budulec w postaci białka). Sterydy są dla hm... moim zdaniem osób nieodpowiedzialnych, bo co z tego, że ktoś po nich urośnie jeśli jednocześnie zniszczy sobie zdrowie i w wieku lat czterdziestu będzie wyglądał jak sześćdziesięciolatek ____________________________________ http://hormonwzrostu.edu.pl

Gość Zaręczynowa pajęczyna
Jedz białko. Unikaj odżywek. Odpowiednia dieta- poczytaj na forach co jedzą. Ja na siłowni oglądam się nie za tymi na odżywkach ale tymi co tak naturalnie wyglądają i mają delikatną rzeźbę. Dziewczyny nie lubię przesady.

Gość sfurhgfhdf
ODŻYWKI TO NIE STERYDY!!!!! Widze ze niektorzy myla pojecia.