Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi zle-bardzo zle

on ja kocha!!

Polecane posty

Chłopak, ktory po dwoch latach bez słowa, dwa miesiace temu rozstał sie ze mna, ma juz od 1,5 miesiaca nowa dziewczyne. mowi jej jak bardzo ja kocha i w ogole tak samo do niej sie zwraca jak do mnie (jak jeszcze bylismu razem). Kocham go nadal zostałam sama, a on tak szybko zadowolił sie nowa dziewczyna :( Mi powiedział, ze mnie kocha po jakis 3,4 miesiacach, a jej po nie calym miesiacu!!!! czy cos ze mna jest nie tak?! Wciaz go kocham :( i bardzo boli swiadomosc tego, ze ma juz nowa dziewczyne, ktora po miesiacu juz kocha :( Przeciez "kocham cie" to wielkie slowa, oznaczajace cos!! Na to trzeba czasu :(

Gość a gdzie handluje
zainteresuj się innym,nie zaprzataj sobie głowy tamtym dupkiem

Gość szybko znalazł
nową, bo Ciebie nigdy nie kochał - proste

Gość no no no no
nie martw sie,raczej ciesz sie,ze nie jestes juz z niedojrzalym dupkiem,ktory nie wie co to jest milosc i poprostu kreci ta dziewczyne na piekne slowka.to nie jest facet wart ciebie,a moze poprostu nie byliscie przeznaczeni sobie.uczucie przejdzie,jak przejzysz na oczy,albo znajdziesz innego.tylko nie szukaj z nim kontaktu,MIEJ DUME>

nie kochal?! planowalismy razem wsolna przyszlosc, szukalismy własnego mieszkania, a on tak z dnia na dzien przestal sie odzywac. Kocham go wciaz :( Nie potrafie patrzec na innych bo zaden nie jest nim!! Wszystkich porownuje do niego :( dopiero dwa miesiace minely, z nia jest juz miesiac i ja kocha :(

Gość to nie miłosc
W ogole nie rozumiem jak mozna zakochac sie w kims po m-cu a nawet 2,3.To nie miłosc,tylko oczarowanie ktore po jakims czasie i to dosc krotkim mija.Przykład autorki.Facet po 3,4 m-cach wyznał jej miłosc a po prawie 2 latach dał nogę do innej.

Gość
bo to pieprznięty szmaciarz :/ nie myśl o nim i nie łudź się, że wróci. moja przyjaciółka też tak miała, tylko że jękoliła za nim 1,5 roku. on ma już drugą laskę po niej... szkoda czasu

Gość no no no no
po ile macie lat?

Gość szybko znalazł
Skarbie - planowanie przyszłości z kobietą można uskuteczniać bez miłości. Mężczyźni to potrafią. I to bardzo lekko im nawet przychodzi. Zaciśniej zęby, płacz w poduszkę, a z czasem będzie lepiej.

Gość aggiiii////
a skąd wiesz jak on sie do niej zwraca?

mamy 22 lata

Gość komentator
to wszystko jeszcze przed Tobą

skad wiem hm... moze to i glupie ale ktoregos dnia z ciekawosci, nie moglam sie powstrzymac, weszlam na jego poczte i przeczytalam tam wszystkie jego wiadomosci do niej, no i jej do niego, tam bylo wszystko mowi do niej tak jak do mnie sie zwracal przez te dwa lata :( zabolalo :( Wiem glupie to bylo, mialam totalnego dola ale zrobilam to raz i juz mnie nie kusi, znaczy jestem ciekawa, ale nie zagladam juz tam wiecej.

rozumiem, ze jest ci przykro i ciezko ci teraz. Ale jezeli on tak szybko przekreslil wasze wspolne 2 lata???? Latwo mowic - zapomnij o nim, potrzebujesz czasu i zycze ci spotkania kogos kto Cie doceni :):)

Gość komentator
nie rób tego wiecej dziewczyno. Bo tylko sie katujesz a pożytku z tego zadnego

Gość srta tata Cię kochał
pierdu pierdu byliście dwa lata razem a potem ni z gruszki ni z pietruszki odszedł (jak to zmotywował, jaki był powód, bo to jest istotne dla tematu) sama widzisz, to że ponoc mieliscie razem mieszkac nic nie znaczyło, tak samo jak jego miłosne słówka zamaist rozpamiętywac słowa które Ci mówił odpowiedz sobie na pytanie dlaczego odszedł bo jakaś przyczyna musiała byc, no chyba że odszedł bo nie bardzo mu się podobało że tak szybko planujesz za niego ten Wasz związek młodzi jesteście, 22 lata a ty juz miałaś wizję wspólnego gniazdka, może i pierscionka za rok i ślubu za dwa lata opanuj się dziewczyno bo w ten sposób wypłoszysz każdego gościa....za szybkie tempo narzucasz to nic dziwnego ze wieją wyznawac miłośc innym

o nie, była tylko mowa o wspolnym mieszkani, bo bylismy para na odległosc i on powiedział ze chciałby ze mna zamieszkac, ze przeprowdzi sie do mojego miasta. O ślubie nie mowilismy na powaznie, czyli nie planowalismy daty ani nic z tych rzeczy poprostu taka luzna rozmowa, zazwyczaj rozpoczynana przez niego. A zostawil mnie hm... mowił ze kocha i ze zalezy mu a na nastepny dzien przestał sie odzywac... i nie ma tu zadnej mojej winy bo ja nan nic nie naciskałam, niechciałam aby to on na siłe ze mna zamieszkał, to byl jego pomysl, znaczy wszesniej mowilam mu ze fajnie, ze chcialabym, ale wszystko w swoim czasie tak uwzalam, tak myslalam sobie. On poprostu zostawil mnie dla innej. od tak sobie :(

Gość komentator
to go po prstu olej

Pozanał dziwczyne podobna do mnie, bardzo podobna do mnie i chyba stwierdził, ze po co ma sie przeprowdzac skoro obok ma dziewczyne ktora przypomina mu mnie, przynajmiej z wygaladu. No i po nie całym miesiacu bycia z nia wyznał jej miłość, no a ona jemu!! Czy to w ogole mozliwe, zeby po miesiacu juz byc pewnym, ze sie kocha!! A ja go z jednej strony nie nawidze a z drugiej kocham :(

Dziwewczyno zapomnij o o nim, nawet nie warto po takim frajerze płakać! Wydaje mi się, że on najnormalniej w swiecie stchorzył, poprostu przestraszył sie tego, że przeprowdzi sie do nowego miasta z dala od mamusi i swoich znajomych, dlatego tak z dnia na dzien przestał sie odzwywać (bo ty twierdzisz, że miedzy wami wszystko bylo ok). Nawet nie myslał o tym co was łaczy, co czujecie do siebie, poszedł na łatwizne i znalazl sobie Twojego \'klona\". Pomysl sobie jakie szczęście, ze to sie stało teraz a nie za kilka lat! I co Tobie po takim bardzo nie dojrzałym, egoistycznym frajerze, tego nawet facetem nie mozna nazwac! Ten koles nawet nie wie co to miość, skoro po miesiacu spotykania sie z ta dziewczyna wyznaje jej, że ja kocha!! Wiesz co hm... spotkasz jeszcze kogoś kto cie tak naprawde pokocha i w tedy dopiero poznasz jak to własnie jest byc kochana i życze Tobie tego :) A on nie był Ciebie wart, tak musiało być i idz dalej, głowa do góry :)

co jest z wami dziewczeta ze przewaznie zakochujecie sie w tych nie odpowienich... hm... miłość jest slepa... A jeżeli chodzi o miłość to po miesiacu może byc co najwyzej zauroczenie ta druga osoba, co łatwo pomylic ze słowem kocham cię, czesciej zdarza sie to osoba nie dojrzałym, a twoj były taki własnie jest. Chyba że ten chłopak, był juz z ta dziewczyna wczesniej a ty o niczym nie wiedziałas, skoro zyliscie na odległość to jaka masz pewność, że tak nie było.