Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klikaj

mojemu facetowi napletek nie wychodzi...co jest nie tak??

Polecane posty

Gość klikaj

od dawna u mojego faceta zauwazylam ze mu napletek nie wychodzi,nie ma takiego grzybka...rowniez jak za bardzo naciagne jego skorke w dol to bardzo go to boli..niewiem co moze byc przyczyna tego i bardzo sie martwie!!!!!!mowi ze juz probowal robic tak by mu wyszedl ale go to boli.

Gość pewnie ma stulejke
poszukaj w google to trzeba leczyc, maly zabieg i po klopocie.

Gość Marny
niestety ale jedyna opcja to urolog na operację przedłużania wiązadełka. też to miałem. tzn nie aż tak żeby wogóle nie schodził ale było za krótkie i trzeb naprawić... tak na prawde to nic strasznego...

czytalam o tym w gazetach, potem w necie. i zgadzam sie z 2 odp, pojdzie do lekarza.

czy jeden temat nie wystarczy o tym samym temacie? koniecznie trzeba zasmiecac forum i zakaldac indentyczny temat 2 czy3 godz pozniej ? :o

hehe dobre:D nie ma grzybka:D padłam... a gdzie ty mu zaglądasz ze grzybki być chciała widzieć??:D o ile dobrz mi się wydaje to to się żołądź nawyra chyba ze mnie coś ominęło... mój też nie ma grzybka:D

ja penisa mojego faceta nazywam maślaczkiem :P on sie hihral hehehe :) tak patrze na niego i go wyzywam : Pan trabalski, i grzybek.... i tak skojarzylo mi sie cos , bo byl ze sluzem. nazwalam go Maślaczek

Ja się nie myję, więc mam grzybka. Zapraszam autorkę topiku na terapeutyczne zabawy z moim grzybem.