Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubierałam się sraczkowato

Opowiem wam moją historię _

Polecane posty

Do śpiewania pod rytm "Opowiem wam jej historię". Ubierałam się na sraczkowato, a ma foczka pierdziała, kochałam się w idealistach wprost z drzewa, byłam zawsze szczera i często pierdziałam, choc duży srom miałam, przyjaciół nie spotkałam. Foczce wyznawałam najskrytsze sekrety, lecz pierdziała ona na nie niestety, żyłam z jukenem sama, choc bił mnie czasami, mówił "twa foczka pierdzi!" i w dupę nóż wsadzał nocami! Nie chciałam już życ, nie wiedziałam po co, wybaczyłam Jukenowi, że w dupę nóż mi wsadzał nocą, wzięłam garśc kondomów, bo to nic nie boli, połykając wszystkie zasnęłam powoli, "Chcę byc Luśką!" umierając śniłam, rozłożyłam wargi sromowe, oczy otworzyłam. Lecz zobaczyc Jose nie było mi dane, rzekł juken moja "dziwka jest uratowana!" Nie doszukujta się złych morałów w tej historii, bo inaczej zgnijecie w Tolkiena Morii, zakończenie jest pełne nadziei, ja się zmieniłam i juken się zmienił i powiem ostanie zdanie mej pierdzącej foczce - "Mogło mnie tu nie byc choc tak kocham Kafeterię!"

Gość agtea
I co to ma byc??

piosenka którą można śpiewac w czasie seksu

Gość Dziołcha z Kołczygłów
zesikałam się ze śiechu

Gość ubierałam się na sraczkowato
weźta się odezwijta