Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedno Pytanie*

Jakie kosmetyki kupujecie przez internet?

Polecane posty

Gość Jedno Pytanie*

Głównie chodzi mi o marki, dziedziny też :) Coraz częściej kupujemy kosmetyki w sklepach internetowych i na allegro, zamiast w tradycyjnej drogerii. Kosmetyki jakich marek kupujecie przez internet najczęściej? Jakie są tego powody?

Gość _______________
znowu ankieta?

Gość Jedno Pytanie*
To nie jest żadna ankieta, po prostu chcę się dowiedzieć po pierwsze co opłaca się kupowac i dlaczego. jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Zapraszam osoby, które chcą podyskutować na ten temat. Mi się np. wydaje, że wyjątkowo opłaca się kupować kosmetyki niedostępne w Polsce, albo te, które są tańsze za granicą (np. Sally Hansen na allegro, perfumy etc.). Chcę poszerzyć swoją wiedzę w tym zakresie i dlatego pytam.

prawie wszystkie kosmetyki kupuje przez internet i tylk odlatego, ze szkoda mi czasu na ganianie po drogeriach i aptekach. milego wieczoru :)

Ja kupuję głównie Sally Hansen, bo faktycznie są 2 razy tańsze, a tak samo dobre. Kiedyś kupiłam kilka błyszczyków Bourjois, które kosztowały 21 zł a w Sephorze 39 i też były dobre, nie żadne podróby czy przeterminowane

rewelawcja...ja też mam agorofobię;) ostanio kupiła parę rzeczy przez strawberry net i jestem b. zadowolona:?)

Gość Jedno Pytanie*
A takie rzeczy jak the Body Shop, albo z kolei kosmetyki naturalne? Zauważyłam, że sporo jest na kafe wielbicielek natury, a w sklepach trudno o takie kosmetyki.

Generalnie kupuję kosmetyki z Soraya, Vichy. Fantastyczne promocje i rabaty do 40% ma apteka internetowa cefarm24.pl znalazłam na www.okazyjni.pl mają prawie wszystkie znaczące marki na rynku.

ekologiczne, naturalnie kosmetyki: szczegolnie polecam mydełka sodasan, produkty eco cosmetics, lavera ponizej link do sklepu, w ktorym robię zakupy: www.zdrowekosmetyki.com.pl www.zdrowekosmetyki.pl

Gość Edumed.com.pl
Kosmetyki w atrakcyjnych cenach możecie znaleźć w naszej aptece internetowej www.Edumed.com.pl wybór jest naprawdę szeroki.

Gość a ja kupilam ostatnio na a
allegro tusz HR Lash queen feline.

Ja kupuję przez internet od dawna Ziemię Egipską Bi KOR, bo jej nie ma nigdzie w mojej okolicy..... a tak to wolę kupić osobiście w sklepie/drogerii/aptece/salonie fryzjerskim.

Gość a ja kupilam ostatnio na a
i był koszmarny, rzęsy przykleiły mi się do uszu fuu ochyda :o

Gość Jedno Pytanie*
sztuczną pochwe już mam, tylko nie wiem czym ją kremować :(

Gość ja kupuje wlasciwie
wiekszosc kosmetyki przez internet :-)

Kupuje surowce kosmetyczne na http://www.estien.pl/ juz pare razy, i oprocz zamowienia dostalam gratisy, teraz zbieram sie z kolezanka i kupujemy kilkanascie roznych produkow, i dostajemy dodatkowo maseczki i inne, algi botoksowe sa super

Gość kajaska 789
Ja ostatnio kupuje sprawdzone suplementy na odchudzanie,polecam www.Edumed.com.pl to najlepsza apteka w sieci.

Gość meble-venus
Witam Serdecznie ! Jeśli ktoś z uczestników forum ma ochotę na zakupy w salonie internetowym ,,Venus'' - producent mebli tapicerowanych ,stołów, krzeseł,hokerów, bajkowych kanap dziecięcych i wielu innych to zapraszam na : http://venus-meble.eu/ PRODUCENT - NAJNIŻSZE CENY !- DUŻY WYBÓR - * MOŻLIWOŚĆ ZAKUPÓW NA RATY * Miłego dnia życzę

Ja najczęściej kupuję składniki do mieszania kosmetyków. Jakiś czas temu odkryłam taką możliwość i przyznaję, że uzależniłam się od tego, strasznie fajna zabawa, a do tego zawsze wiem, co znajduje się w środku. Składniki gromadzę w sklepach internetowych lub na Allegro, przyznaję, że bardzo ważna dla mnie jest cena tych produktów.

Gość ja kupuję perfumy z Avonu
poprzez allegro bo są tańsze niż w katalogach.

Na Allegro nie zawsze jest taniej, czasem można świetne okazje znaleźć, szperając po prostu w Necie, np. sklepy internetowe mają czasem świetne ceny...

Hej. ja dopiero zaczynam zakupowe szaleństwa w internecie. Dotychczas zdarzyło mi się kupować na allegro, ale po dokładnym sprawdzeniu sprzedawcy, ponieważ nie obeszło się bez wpadek:). Teraz nastawiam się na sklepy internetowe,poki co korzystałam z www.wyspakosmetykow.pl oraz www.biochemiaurody.com

Gość gość
ja kupuję emolium w Waptece - wychodzi dużo taniej niż normalnie w sklepie :)

Gość gość
Kosmetyki do makijażu kupuję na www.nocanka.pl, a kosmetyki do twarzy i ciała, wszelkiego rodzaju kremy, maseczki i pilingi kupuję na www.thalgo.pl i www.arkana.pl oraz www.beautypremium.pl

Ja jeszcze nie zamawiałam kosmetyków przez internet ale chyba zdecyduję sie po raz pierwszy na zakupy lakierów hybrydowych w sieci. Znalazłam taki sklep internetowy http://chiodo.pl/ - mają wszystkie akcesoria do robienia hybrydów łącznie z filmem instruktażowym. Można samemu sobie skompletować zestaw do domowego manicure :)

Gość gość
golden rose :) bo nie mam w okolicy ich stoiska... a na stronie moge zaszalec z iloscia, chociazby lakierow :D

Gość gość
Każde. jeśli kremy to kupuję Floslek.