Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce kupic pieska

Chce sobie kupic pieska,jaka rase wybrac?

Polecane posty

Gość chce kupic pieska

jw chcialabym zeby w domu moim rodzinnym z roznych wzgledow znalazl sie piesek. ale nie wiem jaki... bardzopodobvaja mi sie labradory ale chyba do bloku to jednak zbyt duzy pies, nie chce zeby sie meczyl (choc mamy 5 pokoi, to jednak nie ma gdzie pobiegac..); z drugiej strony malutkie psy typu york sa ladne ale troszke za male,chyba ze jako przutylanka... wszystkie grozne rasy a'la amstaf odpadaja, tak samo jak psy ktore musza miec jednego wlasciciela (w domu beda mieszkac generalnie 2 osoby i ja przyjezdzajaca na weekendy..) nie znam sie na rasach i nie znam nikogo kto znalby sie tak dobrze jakie psy sa przyjazne,nieagresywne i dosc odpowiednimi bedzie dla nich mieszkanie :) moze cos poradzicie,polecicie? z wlasnych doswiadczen:)

Gość polecam jamnik krótkowłosy
miniaturka

Gość chce kupic pieska
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość hmmm ja polecam
mimo wszystko labradorka lub golden retriever:) co prawda mieszkam w domu ale jest on dosyc maly piesek jest naparwde super:) bardzo madry, przyjazny i uwiebia przebywac w towaryzstwie:) jesli bedziesz z nim codieznnnie wychodzic gdzies gdzie moze pobiegac to naparwde nie bedzie sie meczyl:) aha zpaomnailam dodac ja mam goldenka pierwotnie mial byc labrador ale bylam na konsultacji u weterynarza i pani doradizla mi goldena poniewaz z labardorami jest wiekszy klopto jesli chodzi o zdolnosic do tycia i wieksza podatnosc na choroby..goldenki tez sa podatne na choroby podobno moj piesek juz 2 razy byl chory a raz dosyc powaznie ale na szczescie udalo sie go uratowac:) naparwde te peiskei sa kochane ja swojego nie oddalabym za zadne skarby swiata!!

Gość ja wybrałam mastifa
tybetańskiego ale do domu z ogrodem, do bloku, to najlepszy będzie kotek :)

Gość hmmm ja polecam
dosyc chaotycznie to napisalam bez znakow interpunkcyjcnych sorrki ale mam nadzieje ze domyslisz sie o co chodzi:)

Gość a nie myślałaś o jakimś biedny
kundelku ? wierz mi one potrafią byc kochane ...a ile takich czeka w schronisku ....

Gość pies to nie mebel aby ci
pasował do koloru tapet ...nie pytaj sie o takie rzeczy na forum to ma byc twój pies a nie nasz :O ... czy my mamy wiedze na temat twego gustu ...

Gość chce kupic pieska
niestety za kotkami domownicy nie przepadaja...nad kundelkiem pomysle ;) moze jeszcze jakies sugestie?chociazby jak ktos juz pisal choroby i np utrzymanie? waznym wzgledem sa tez dzieci zeby nic nikomu sie nie stalo w trakcie zabawy ;)

Gość chce kupic pieska
nie chodzi o gust, po porstu pies musi byc bardzo przyjazny, ktory bedzie sie sluchal nie tylko jednego wlasciwiela i nie bedzi egrozny,ktory bedzi enadal sie do moich warunkow mieszkaniowych..

Gość jak tak bardzo
chcesz pieska i będziesz go kochac to rzeczywiscie pomyśl o jakiejś sierotce ze schroniska

Ja polecam setera irlandzkiego... Z pozoru piękny majestatyczny pies... naprawde, bardzo kochane stworzenie, kochające cały świat i potrafiące to okazać wlepionymi w ciebie kasztanowymi oczyma..... psy te sa idealne dla ludzi którzy nie lubia sie smucic, są bardzo wesołe, jak szczenięta... są inteligentne, chodź troche uparte, ale przy odpowiednim wychowaniu wiedzą kiedy należy ustąpić i wysłuchać polecenia.... Psy te są naprawde brdzo kochane..... i towarzyskie, poza tym cierpliwe, więc jeśli sa dziecie to sprawa idealne.:)