Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest nie tak...

Dlaczego studentki nie chcą być z kolegami ze studiów ?

Polecane posty

(...)do tej samej rzeki" ja akurat wyznaję tą zasadę i dobrze na tym wychodzę ale to zależy od tej laski jak zachowywała się względem Ciebie--może jest jeszcze s" szansa"

zabezpieczenie swej przyszłości to przecież materializm, więc...? :) a tak w ogóle to wszystkie jesteście takie same

phi wypraszam sobie sprecyzuj termin "wszystkie jesteście takie same" co to wg Ciebie znaczy?? jakie jestśMY??

Byliśmy kilka lat w tej samej grupie na studiach. Trochę z nią rozmawiałem. Ale z drugiej strony to ja jestem strasznie wybredny. Mało która mi się podoba z wyglądu a z charakteru:)? Nie poznałem chyba jeszcze takiej:) Więc w sumie nie ma chyba co aż tak przebierać, lepszej mogę nie znaleźć:)

Ostatnio właśnie jakoś coraz więcej o niej myślę...oglądam jej zdjęcia, które mam na komputerze...:) Wciąż właśnie się ważę, czy spróbować ale w sumie w tej dziedzinie niczego się nie ryzykuje, nie tak jak np studia. Jak zawali się studia to już gorzej

Gość ergot
Poczekaj do piatego roku. Wtedy zacznie sie lapanka...

Gość ergot
Lapanka. Jak za okupacji. Roznica taka, ze nie zabijaja na miejscu a powoli przez wiele, wiele, wiele lat...

ergot---dobre:D:D:D:D Jarek---bo jesteś niewiele starszy ode mnie a już masz takie podejście Młody chłop z Ciebie ale skoro raz,drugi sparzyłeś sie to oznacza to,że juz zawsze będziesz sam bo kobiety są be???

Gość ergot
A tu chodzi o jakas konkretna osobe? Czy naprawde musisz byc az taki wybredny?

drugi nick?:) ja mam tyle nicków, że ich nie zliczę i szczerze już ich wszystkich nie pamiętam ale było ich było:) A czemu pytasz?:)