Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelynnn

faceci, no! i co ja mam z nim zrobic?

Polecane posty

Gość evelynnn

w sumie znamy sie ze 3 miesiace, uczucia rosły, emocje wzrastaly, po pewnym niefortunnym wypadzie za miasto - nagle ochlodzenie stosunkow z jego strony,przestal sie odzywac- ja czasem pisze na gg i wysylam smsy, tak ogolnie zapytac co slychac, pare razy zaproponowalam spotkanie,starajac sie nie narzucac, on mowi ze pewnie i sie spotykalismy. ale sam przestal sie juz odzywac a ja siedze i nie wiem co robic :( zalezy mi na nim - i co teraz - walczyc o niego, o tą znajomosc, bo czuje, ze naprawde cos moze z tego byc, pasujemy do siebie, czy z drugiej strony - czekac czekac i czekac,az sam sie odezwie, sam zdecyduje itp. wybiore 1 opcje - ostatecznie moge wyjsc na nachalną dziewczyne i sie skompromitowac, mam mu powiedziec wprost ze mi zalezy?-boje sie... wybiore 2 opcje- moge zaprzepaścic szanse na zawsze :( jak byscie zrobili? jak zrobiliscie w waszym przypadku? help :(

Gość BBBBBBBBBBBBB
co to był za niefortunny wypad za miasto? Chciał seksu i nie dostał? Co do jego zachowania: nie zależy mu.

Gość evelynnn
ten niefortunny wyjazd - zaden seks, nie nie, chodzilo o to, ze namawialam go na koncert i domowke u znajomych, no tyle ze znajomi zaprezentowali sie z jak najgorszej strony, narobili wstydu przy chlopaku i nie wiem, chyba o to sie rozchodzi

JAa mam podobną sytuacje tylko ze u mnie takim \"problemem\" jest dziewczyna...Znamy sie troche dłuzęj (prawie rok) kilka razy sie spotkaliśmy było miło itd. ale ostatnio ona zaczyna milczeć, mówi ze ma jakieś problemy o których nie może mi powiedzieć bo ponoc za krótko sie znamy... a jak sie odzywa to tylko po to zebym zadzwonił do naszego wspólnego znajomego i sie czego dla niej on niego dowiedział... Przez to wszystko pogubiłem sie totalnie.... ale jak to mówią...ŻYCIE pozdrawiam.

Gość BBBBBBBBBBBBB
mrlonely---> hmmm, te problemy najprawdopodobniej są urojone, ściemnia Ci, żeby Cie póki co trzymać w rezerwie;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
evelynnn----> uuuu...paskudni znajomi!:o Ale mniejsza o przyczynę jego oddalania się....Narzucanie sie mu nic nie pomoże.

BBBBBBBBBBBBB--->najwidoczniej... nie wiem i powoli przestaje mnie juzto interesować... chociaz zawsze pozostanie cień nadziei

Gość evelynnn
no wlasnie, cien nadziei..tylko tyle i az tyle