Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja_28

nie kocha

Polecane posty

Gość Alicja_28

właśnie zakonczyłam z moim facetem 3 godzinną debatę na temat naszego 2-letniego związku.Na pytanie czy mnie kocha, odpowiedział z trudem że nie wie.Wywaliłam go za drzwi a on za chwile zadzwonił i powiedział ze nie powiedział ze mnie nie kocha , tylko ze nie wie.Tak czy siak, widzicie w tym jakąś różnice?

Gość droga moja
najpierw facetowi trulas dupe 3 godziny pozniej tak zadalas pytanie zeby -by zachowac honor - musial powiedziec ze nie kocha zeby bylo wiecej dramaturgii na jutro a kiedy ten sie wysprycil i dal kompromisowa odpowoedz ze nie wie wywalilas go i to wszystko miedzy 24- 03? idz spac, zasluzylas na odpoczynej jutro cie przeprosi, powie ze kocha, pokrecisz troche nosem i po sprawie az do nastepnego razu dobranoc

Gość droga moja
tylko nie zapomnij zasugerowac zeby przyniosl kwiaty potrzebny jest jakis akcent, ktory pokaze ze calosc nie byla twoim wymyslem tylko sporem o principia

Gość Alicja_28
tak myślałam, nie uważam wcale ze to śmieszne,powiedział ze nie wie czyli są wątpliwości

Gość droga moja
bzdura dobrze wiesz ze cie kocha troche bylo za dobrze i zapragnelas zwiazek rozruszac know-how do zwiazkow mesko-damskich

Gość tjtjtjtjtjtjtjtjt
droga moja == genialne ! :classic_cool:🖐️

co Wy jej za bzdety wciskacie? Co znaczy, że \"ona dobrze wie\", że chciała związek rozruszać? dziewczyna po 2 latach normalnego związku (bo myslę, że nie był to układ typu \"bez zobowiązań\") w trudnej dla nich chwili zadała facetowi proste pytanie: czy ją kocha? Jesli po dwóch latach pada odpowiedz \"nie wiem\", to się wcale nie dziwię, że zaczęła się zastanawiać nad zasadnością dalszego ciągnięcia tego. Po dwóch latach \"nie wiem\" mozna z powodzeniem potraktowac jak \"nie, tylko jakoś tak głupio mi się przyznać\"

Gość moze blisko mieszka
;)

Gość Alicja_28
mało tego powiedział jeszcze że jest na jakimś rozdrożu i że jednego dnia chciałby ze mną spędzić reszte życia a innym razem nie wie czy chce ze mną byc.Co tu robic? powiedziałam mu ze nie bede szczesliwa z kims kto ma wątpliwości czy mnie kocha i ze w tym momencie czas to zakonczyc, chyba przyjął do wiadomości...teraz dzwoni do mnie i próbuje rozmawiac tak jak by sie nic nie stało

Gość Alicja_28
jak sprawdzic czy jego uczucia do mnie wygasły?

Gość de.molka
a gdzie jest wypowiedz "komicznego" na ten temat, haha? chyba facet nie nadaza, o jesu, jesu, jesu-gdzie on pracuje?

powiedz mu ze chcesz zrobic sobie kilka tygodni przerwy zebyscie oboje mogli przemyslec czy ten zwiazek ma dalej sens

Gość trzeba być...
Alicja wcale go nie sprawdzaj i wywal go ze swojego życia, zanim on ci je popsuje. BARDZO DOBRZE zrobiłaś 🌻, jesteś odważną osobą a to u kobiet coraz rzadsza cecha.

Gość Alicja_28
najlepsze jest to ze on przyjął to nasze rozstanie do wiadomości a teraz dzwoni jak do przyjaciółki, wydaje mi sie że z przyzwyczajenia,Czy nie lepiej by było gdybym urwała z nim całkowicie kontakt i powiedziała "nie kontaktuj sie ze mną wogóle skoro nie wiesz czy kochasz, znajdz kogos kogo bedziesz kochał na 100%"???

Gość Alicja_28
ja zapytałam, bo nie byłam juz w pewnym momencie pewna, przez pierwsze 1,5 roku sam to mówił, potem nagle umilkł...fakt ze było mnóstwo kłótni, małych kłamstw, twierdził ze to go oodaliło ode mnie.Jednak myśle ze miłości sie nie zabija w ten sposób, nie wiem moze sie myle

Gość trzeba być...
w sumie powinien dać Ci spokój, napisz mu smsa, żeby się z Tobą przez jakiś czas nie kontaktował i już

Gość Alicja_28
okłamałam go kilka razy i sie do tego przyznałam, potem juz tylko słyszałam ze nie umie mi zaufac

wiesz miłość nie lubi sie z miłością... a dlaczego kłamałaś? Jezeli jest wrazliwymczłowiekiem to rzeczywiście mogło to wpłynąc na niego...

Gość Alicja_28
jest bardzo wrażliwy ale jednocześnie strasznie niezdecydowany w życiu w każdej dziedzinie, zawsze ma jakieś wahania odnośnie wyborów, może i mnie kocha ale czy z takim człowiekiem można budować przyszłość?

Twoja historia rozwija sie z każdym postem... Ale Ty chyba tez nie jesteś bez winy. Najlepiej jednak postawić sprawe jasno, albo wóz albo przewóz.

nie no, lepiej niecch kręcą, oszukują, kombinują i wszystko trzeba wybaczyc... sa kryzysy i kryzysy. Ale kłamstwo to co innego. Zwłaszcza od osoby na której opieramy swoje życie.

Gość -V-S-
Jeśli on ma wątpliwości ( i Ty pewnie też) to przestańcie marnować nawzajem swój czas i poszukajcie swojego szczęścia ale już nie ze sobą ;-) POWODZENIA

Gość Alicja_28
może jednak nie to chce usłuszec, próbuje znaleść odpowiedz na pytanie czy brak zdecydowania u faceta oznacza koniec miłości i czy jest sens o to walczyc.Jestem przybita ze mogłam po 2 latach usłyszec słowo "niewiem" od mężczyzny którego kochałam,boli mnie to i nawet jeśli usłyszałabym teraz od niego że kocha mnie, to nie wiem czy uwierzyłabym w to.Ot tak zranił mnie

tak, zgadza sie. Ale oceniamy na podstawie jej wypowiedzi, Ja tez bym chciał wiedziec wiecej,ale na podstawie tego co mówi Ala to wniosek jest taki jaki jest.

Gość wiatrik
alicja - nie wiem to az dwa slowa ;)