Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazdeterminowana

walentynki-STOP

Polecane posty

Gość onazdeterminowana

z okazji zbliżającego sie święta zakochanych i szczęśliwych ja jako samotna od zawsze proponuje zbiorowy bojkot i masowe strajki przeciwko danemu dniu :D nie będzie wiecej walentynek różowych serduszek i pieprzonych kubków z imionami:o proponuje stworzyć liste przeciwników 14-lutego a najlepiej zwolenników wykreślenia tej daty z kalendarza:D może wreszcie nie będziemy sie czuć jak te dziwadła wśród obściskujących sie par:o

hehe, ... w bojkotowaniu walentynek najlepszy był mój mąż... nie znosił tego amerykańskiego zwyczaju. Tak wyszło, że w ostatnie walentynki urodziły się nasze bliźniaki... w taki oto sposób dla nas to już zawsze będą urodziny dzieci. No, wykreślać ten dzień to byłoby okrutne :) Pozdrawiam

Gość vera.
popieram,chociaz mam partnera nie znosze tego swieta

tez mnie jakos denerwuje to mdle i kiczowate \"swieto\", moda z zachodu :P mam partnera, ale walentynek nie obchodzimy, bo w naszej, slowianskiej tradycji istnieje juz swieto milosci od bardzo dawna (niestety nieco zapomniane i wyparte przez te glupie walentynki). to Noc Kupały, czyli letnie przesilenie - 23 czerwca :)

Gość walentynki tak
haha chcesz wykreslac walentynki bo jestes sama !!!!! i ci przeszkadzaja zakochani jestes beznadziejna jak bys miala z kim spedzic ten dzien to bys nie zalozyla tak durnego topiku !!!!

Gość walenty -P
a mnie sie podoba kicz i tandeta tego święta :-D co w tym złego,ze święto przyszło z zachodu ? dlaczego nie możemy być bardziej elastyczni i zaakceptować walentynek ? skoro święto Kupały umarło śmiercią naturalną to niech walentynki przejmą te role. Wspomniałem o kiczu i tandecie tego święta...nie każdy musi je spędzać kiczowato i tandeciarko, to już zależy od naszej pomysłowości. Pozdrawiam autorkę topiku i staje po drugiej stronie barykady :-D (ale tak pozytywnie) ;-)

Gość anty walentynka

nie każdy musi je spędzać kiczowato i tandeciarko, to już zależy od naszej pomysłowości. -- to się tyczy kazdej rzeczy w zyciu- nie tylko świąt walentego czy Wielkiejnocy Swieta, ktore scalaj ludzi beda zawsze plusem:)

Gość elstudentos
ja bym wolał sobie wymyślić zajęcie na walentynki, by się nie zdołować, niż narzekać na to, ze innym będzie dobrze a mi samotnemu źle... więcej optymizmu ; p

\"możemy być bardziej elastyczni i zaakceptować walentynek\" Bo w naszym przypadku ta elastycznosc oznacza kopiowanie jak bezmyslne barany(wlacznie z nizej podpisanym) wszystkiego co przyszlo z zachodu, bo przeciez to jest lepsze , bo przyszlo z zachodu.

Gość hehehhe he
to swięto to jeszcze jeden wielki biznes

Gość ijuz
amerykanskim swietom stop ,dzien zakochanych codziennie

black eyed dog (blackeyeddog@o2.pl) A ja nie cierpię Bożego Narodzenia - wykreślić w pi**u z kalendarza... Ktoś jeszcze coś by chciał wykreślić? Swięta Wielkanocne- w Boze Narodzenie to sie chociaz jakis prezent na skolatane nerwy dostanie, a u mnie tradycji zajączka przynoszącego podarki nie było. Po cholere toto, kielbasy z zurem to sobie moge i dzisiaj zrobic.

my z moim partnerem nieobchodzimy walentynek, poniewaz codziennie mówimy sobie ze kochamy a takie kartki czy serduszka to sa dobre dla młodziezy

Gość Minia789
ja tam do walentynek nic nie mam, niech sobie beda, niech bedzie dzien w roku gdzie ludzie zakochani obchodza swoje swieto...ciekawe co moj chlopak wymyslil na walentyki ;p nie chce mi powiedziec:p

Gość po cholere
ja tez bym nachetniej wykreslila. bo moje kochanie na 3 dni przed wyjezdza :(

Gość Neriel
jestem za zniesieniem tego święta, bo go nie lubię , jest ono tandetne, przereklamowane, a miłość to powinno się wyznawać cały czas i ukazywać ją często, a nie jeden dzień w roku