Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznajmy sie dzis

O czym rozmawiaj miedzy soba faceci???????

Polecane posty

Gość trzeba być...
mam trochę kumpli, ulubiony emat: podboje. Każdy ma żonę w domu a kochankę gdzieś na boku i są porównania co robi żona a co kochanka. Tyle.

Gość jestem kobietą od urodzenia
no ja np mam kochanka i z moimi koleżankami rozmawiamy o umiejętnościach naszych mężów i naszych kochanków, a właściwie to o braku umięjętności mężów i umiejętności kochanków

Gość trzeba być...
eeee... czasem żona wygrywa z kochanką, ale kochanka młodsza i wiadomo, inaczej to pachnie

zazwyczaj jest tak, że faceci, ktorzy najwiecej opowiadaja o swych podbojach w środowisku męskim, tak naprawde opowiadaja o swych fantazjach

Musiałabym upaść na głowę, żeby rozmawiać z babami na temat czyjegoś fiuta czy bielizny:O Kogo to interesuje? Zresztą jak się z kimś sypia, to chyba ta osoba jednak jest nam bliższa niz jakieś tępe koleżanki:classic_cool: Tak że tematy trzeba dostosować do ich poziomu intelektualnego, który zazwyczaj jest ograniczony:classic_cool:🖐️

Gość BMS
Jestem facetem od ponad 20 lat, i powiem Wam tak. Jak już wspomniał wcześniej, wszystko zależy od środowiska w którym się obracamy. Jeśli rozmowy trwają w gronie niedojrzałych facetów to tematy kształtują się tak: -kobiety (a raczej w tym wypadku d*peczki, suki) - około 80%. Ile to oni nie "przer****li", jakich to orgazmów kobieta nie miała, ile to fajnych dziewczyn mijają itd. Ogólnie temat rzeka obity prymitywnymi wypowiedziami. -imprezy - około 10%. Jaka to była biba, ile wypili, jakie spięcia były z innymi mega imprezowiczami itp. Oczywiście całość przeplatana tematem alfa - "d*peczkami". Ile to nawyrywali, z iloma się "lizali" i w ogóle, tylko pozazdrościć jakimi są wspaniałymi "łowcami" -całą reszta - kolejne 10% (motoryzacja, sport, gry czy nawet sposób łamania się w toalecie) Ogólnie rzecz biorąc prymitywizm, żal i ubóstwo. A w przypadku próby sprostowania rozmów, bądź napomknienia o tym, że szanuje się kobiety, automatycznie zostajesz ogłoszony pedałem, także droga bez wyjścia. Jeśli jednak obracasz się w gronie normalnych i ogarniętych facetów tematy rozmów są najróżniejsze, można generalnie porozmawiać o wszystkim. Kobiety jak najbardziej są tematem rozmów, ale są one traktowane z należytym szacunkiem. Niestety znalezienie osób drugiego typu, graniczy w dzisiejszych czasach z cudem. Albo po prostu jestem jeszcze za młody. Pozdrawiam

Gość BMS
Z góry sam sobie przyznaję Złotą Łopatę Kafeterii, za odkopanie tematu sprzed 5 lat.

Gość gość
hahahaha, wwwooooowww

To proste : o pukanku, o cyckach, o tylkach, o analu, o piwie i moze czasem ponarzekaja na swoich szefow, lub na kobiety ...Generalnie to malo rozmawiaja (od tego maja kobiety), tylko zlopia piwsko i ogladaja rozne rzeczy na necie (czyli realizuja swoje dwa najwazniejsze zmysly : wzrok i smak)