Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Scarlett_22

ropa z krwia - zatoki ????

Polecane posty

Witam mam ważne ,pytanie. Otóz od jakiś 3 tygodni mam problem z zatokami ( w sumie jest od odwieczny problem dla mnie), miałam mniej drożną lewą dziurką od nosa i spływał mi śluż po tylnej stornie gardła.Byłam u laryngologa i dał mi tylko bioparox plus cirrus. jednak nadal ta dziurka mi doskwiera, sluz juz tak nie spływa , ale z 3 razy zdarzyło mi się że rano odpluwam po nocy nie sam śluz ( żółty, w sumie taka ropa) ale jest zmieszany z krwią ! nie przy pierszym odpluciu , ale przy paru kooejych a potem już nie ma ... Przestraszyłam się , czytałam o nowotworach zatok :( Dodam że nie mam żadnyck krwawień z nosa , ani obrzęku, ale ostatnio powiększyły mi się węzły chłonne z leej strony ( troszczeczke). lekarz powiedział że są w porządku i nie ma żadnych patologii i powodów do zmartwień. Jednak co z tą krwią??? Przypominam że miałam tak tylko z 2-3 razy...

Gość juz to przeszłam
miałam problemy z zatokami,a jak zchodzi ropa z krwią to znaczyło przynajmiej u mnie że sie oczyszczaja i może to jeszcze długo trwać,a wogóle to kto leczy zatoki antybiotykiem najlepsze sa inchalacje chocby z rumianku,na przyszłosc radze nie wychodzic z domu zaraz po umyciu głowy

No właśnie jakby moje objawy ( katar i przytkanie nosa) się zmniejszyły, ale ta ropa z krwią mnie niepokoiła . U mnie ta dolegliwośc trwała dłougo, najpierw 2xtygodnie bóle głowy typowo zatokowe ale bez kataru, a potem wydzielina ściekajaca do gardła, lekka niedrożnośc nosa a teraz odkasłuje tą wydzielinę . W takim razie uspokoiłam się trochę, dziękuje za odpowiedź!